Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

După lunga pandemie, angajații DSP Vrancea se instruiesc la Eforie

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vrancea este preocupată permanent de cunoștințele pe care le dobândesc angajații instituției, în această perioadă fiind programate câteva participări la cursuri de instruire. Programările au în spate achiziții directe pe SEAP, pentru fiecare curs fiind cumpărate și servicii de cazare aferente, în sezonul estival, pe litoral. Locația găsită de DSP Vrancea pentru cursuri&cazări este un hotel de 4 stele în stațiunea Eforie Sud, calificat drept „poate cel mai frumos hotel de pe litoralul românesc, construit după un concept arhitectural deosebit, un hotel care oferă oaspeților săi servicii complete, de la cele de cazare și masă, la cele de relaxare și distracție”. La facilitățile oferite, undeva în josul paginii, se prezintă și punctul de interes din discuție, anume că hotelul are un centru de conferință: „sală ballroom modulară (3 secțiuni) cu o capacitate de 500 de persoane, 7 săli de întâlniri cu lumină naturală, foișoare spațioase și terase exterioare amenajate pentru pauza de cafea, bufet standing”.

Din încredințările directe ale DSP Vrancea reiese că este vorba despre un curs denumit „Etică profesională și comunicarea cu cetățenii”, un program de formare profesională adresat personalului din cadrul instituțiilor publice, achiziție parafată pe 11 mai, pentru suma de 990 lei. 

În aceeași zi, instituția a achiziționat un pachet de servicii hoteliere aferente cursurilor de perfecționare din stațiunea Eforie Nord, Hotel Europa, în perioada 31 iulie – 6 august 2022, pentru 5.490 lei. Totodată, pe 12 mai, instituția a achiziționat și un pachet pentru cursuri de „Auditor intern în sectorul public” și de „Contabilitate în sistemul bugetar. Utilizare eficientă Forexbug”, la un total de 1.980 lei. În aceeași zi, au fost achiziționate și servicii hoteliere pentru 28.08 – 03.09 2022 și 03 – 10 iulie 2022, tot în stațiunea Eforie Nord – Hotel Europa, la un cost total de 5.590 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?