Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Buzoian de doar 16 ani, prins la volan în Focșani. Șoferi băuți sau fără permis, depistați în trafic de polițiștii vrânceni

În cursul nopții trecute, ora 03:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un minor, de 16 ani, din județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism într-o parcare a unui hypermarket deschisă circulației publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

La data de 10 mai a.c., ora 16.45, polițiștii din cadrul Poliției oraș Odobești au depistat un bărbat, de 71 de ani, din comuna Vârteșcoiu, în timp ce conducea  un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,47mg/L alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

La data de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nănești au depistat un bărbat, de 42 de ani, din comuna Nămoloasa, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 23, deși se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Ieri, 12 mai a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra au oprit un autoturism care circula pe Drumul Național 2D la volanul căruia se afla un bărbat de 21 de ani, din Vidra. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu era posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Buletin de presă al IPJ Vrancea, 13 mai 2022

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?