Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

La doar 40 de ani, a murit Sebastian Burlan, directorul Școlii nr. 7 Focșani 

O veste tragică a zguduit astăzi învățământul vrâncean. Directorul Școlii Gimnaziale  ,,Adrian Păunescu” Focșani, Ionuț Sebastian Burlan a decedat aseară, se pare, din cauza unui stop cardio-respirator. ,,Astăzi am aflat odată în plus, că Moartea face parte din Viață; din Viața Școlii Nr. 7, rebotezată Adrian Păunescu, de către Cel de la care ne luăm de astăzi, Bun Rămas, Aici: Domnul Director IONUȚ- SEBASTIAN BURLAN- Director al Școlii ieri, Înger de astăzi, Înger mesager cu aprinderea stelelor crescute din Recunoștința noastră, din Prietenia și cu Iubirea noastră veșnică. Drum Lin către Ceruri, Stimate Domnule Director! Dumnezeu să vă Lumineze Calea și să vă Înalțe Zborul!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Școlii Gimnaziale ,,Adrian Păunescu” din Focșani.

Potrivit surselor noastre, Sebastian Burlan avea aproximativ 40 de ani și nu era cunoscut cu afecțiuni medicale grave. Cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc și cu greu își găsesc cuvintele. Mesajul postat pe pagina de Facebook a Școlii nr. 7 din Focșani a adunat în doar câteva minute zeci de reacții și comentarii. ,,Incredibil, șocant, ireal!!! De ce, domnule Director????? De ce? Iubeați și trăiați atât de curat viața, e imposibil să se întâmple asta! Dumnezeu v-a iubit prea mult de v-a vrut acolo, printre îngeri… Păcat!!! aveam nevoie de îngerul nostru, aici, pe pământ, la școală!!!! Dumnezeu să vă ierte! În inima noastră, ați lăsat un gol imens”, a scris cineva.  ,,Sincere condoleanțe! Ce om! Ce mult îl iubeau copiii! Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze de-a dreapta LUI! SINCERE REGRETE!”, este un alt comentariu postat.

Mesaje de condoleanțe au transmis și Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, cât și Cristi Valentin Misăilă, primarul municipiului Focșani.

Cu regret am aflat despre dispariția prematură a profesorului Ionuț- Sebastian Burlan, Directorul Școlii Generale ”Adrian Păunescu” Focșani.  Pe această cale, transmit familiei și colectivului școlii sincere condoleanțe Cei care doresc să își ia rămas bun, pot aprinde o lumânare la căpătâiul acestuia în capela Bisericii ”Sf. Gheorghe Nord” Focșani. Drum Lin către Ceruri!”, este mesajul postat pe Facebook de Cristi Valentin Misăilă, primarul Focșaniului.

Învățământul vrâncean trece printr-o nouă dramă! Directorul Școlii Gimnaziale „Adrian Păunescu” Focșani (Școala nr. 7), Ionuț Sebastian Burlan, a decedat aseară din cauza unui stop cardio-respirator, la doar 40 de ani.  Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!”, scrie și Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

De asemenea, ISJ Vrancea a postat următorul mesaj pe pagina de facebook: „Inspectoratul Școlar Județean Vrancea anunță cu tristețe plecarea în veșnicie a domnului director Burlan Ionuț Sebastian de la Școala Gimnazială „Adrian Păunescu” Focșani, om de o aleasă noblețe sufletească și cu o ținută morală impecabilă. Sincere condoleanțe familiei îndoliate și Dumnezeu să îl odihnească în Împărăția Sa!”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate și celor care l-au cunoscut pe Ionuț Sebastian Burlan. Dumnezeu să-l odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?