Pentru prima dată în Vrancea, „Noaptea Europeană a Muzeelor”; intrare liberă în toate cele 10 obiective muzeale din județ!

0
1403

Premieră absolută!
Noaptea Europeană a Muzeelor în Vrancea

Pentru prima dată, toate cele 10 obiective muzeale funcționale vor fi deschise sâmbătă, 14 mai, între orele 16:00 și 22:00, cu ocazia Nopții Europene a Muzeelor. Personalul instituției va fi la post și va asigura tururi ghidate la fiecare obiectiv muzeal. La Muzeul Memorial „Al Vlahuță” de la Dragosloveni, la Casa Memorială „Ion Roată” din Câmpuri, la Muzeul Satului din Crângul Petrești și la Secția de Științe ale Naturii din Focșani, la Muzeul Țării Vrancei din Vidra, la Muzeul Unirii din Focșani și la cele patru Mausolee ale Eroilor vor fi organizate evenimente în parteneriat cu instituții de învățământ din localitățile unde se află aceste obiective.

Mai multe despre aceste manifestări vă vom prezenta în ajunul Nopții Muzeelor. Până atunci, vă spunem doar că 14 mai este momentul rarisim de a vizita cele patru mausolee la lumina reflectoarelor pe timp de noapte. O oportunitate care nu se ratează, pentru că intrarea este gratuită, iar imaginile pe care le oferă interiorul și exteriorul memorialelor sunt de vis. Aviz amatorilor de fotografie! Vă așteptăm cu drag!

sursă text și foto: Muzeul Vrancei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here