Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

FOTO: Atletism, Campionatul Național de sală U 20 – Ștafetele Focșaniului, două medalii de argint!

Etapa finală a Campionatului Național de atletism în sală U 20, de la București, Complexul Național Lia Manoliu, de sâmbăta și duminica trecute, a avut la start și un grup de juniori de la CSM 2007-LPS Focșani și CSS Focșani, care au concurat în probe individuale și la ștafetă. În probele individuale, cel mai bun rezultat a fost obținut de Andrei Popoiu, clasat al 11-lea la 200 metri, cu timpul de 23,76. Probele de ștafetă, specialitate focșăneană, s-au încheiat cu două medalii de argint, obținute de ștafeta mixtă de 4×400 metri, alcătuită din Robert Neacșu, Corina Ilinoiu, Andreea Tănase și Andrei Popoiu și de ștafeta feminină de 4×400 metri, formată din Alexandra Banciu, Karina Toader, Corina Ilinoiu și Andreea Andreea Tănase.

La băieți 4×400 metri, ștafeta CSS Focșani în alcătuirea Robert Neacșu, George Adrian Dima, Răzvan Gabriel Moldovan și Andre Popoiu a terminat competiția pe locul 5, iar ștafeta mixtă de 4×400 metri, formată din George Adrian Dima, Alexandra Banciu, Karina Toader și Răzvan Gabriel Moldovan s-a clasat pe locul 7. Ștafetele CSM 2007-LPS Focșani obținuseră la finalul lunii februarie, la Campionatul Național de sală pentru tineret și seniori, o medalie de aur, una de argint și una de bronz!

Atleții de la CSM 2007-LPS Focșani și CSS Focșani medaliați la juniori sunt pregătiți de profesorii Marius Batog, Gabriel Alexandrescu și Sergiu Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?