Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Deputatul Laurențiu Marin: Vrâncenii vor fi protejați de creșterea facturilor la utilități

ℹ️Vrâncenii vor fi protejați de creșterea facturilor la utilități prin noua Ordonanță de Urgență care reglementează prețurile la energia electrică și gaze naturale!
✅ Obiectivul PSD este de a proteja românii și firmele românești de scumpirile la utilități, iar ministrul PSD al Finanțelor a alocat 𝟐,𝟒 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨 pentru punerea în aplicare a acestui pachet de sprijin destinat populației și economiei naționale.
✅Atât cetățenii dar și firmele vor avea prețuri plafonate la energie electrică și gaze naturale. La energie electrică, niciun vrâncean nu va plăti mai mult de 𝟎,𝟔𝟖 lei 𝐤𝐖𝐡, pentru un consum mediu lunar realizat în anul 2021 mai mic sau egal cu 𝟏𝟎𝟎 𝐤𝐖𝐡.
✅Tariful este plafonat la maximum 𝟎,𝟖 𝐥𝐞𝐢 𝐤𝐖𝐡, cu TVA inclus, în cazul celor al căror consum mediu lunar realizat în anul 2021 este cuprins între 𝟏𝟎𝟎 𝐤𝐖𝐡 și 𝟑𝟎𝟎 𝐊𝐖𝐡 inclusiv.
✅De asemenea, este plafonat la 𝟎,𝟑𝟏 𝐥𝐞𝐢/𝐤𝐖𝐡 prețul gazelor naturale consumate de vrânceni. PSD protejează și firmele prin decizia de plafonare a prețurilor la energie electrică și gaze naturale folosite de consumatorii non-casnici.
✅Firmele vor plăti maxim 𝟏 𝐥𝐞𝐮/𝐤𝐖𝐡, cu TVA inclus, pentru energie electrică iar la gaze naturale va fi un preț maxim de 𝟎,𝟑𝟕 𝐥𝐞𝐢/𝐤𝐖𝐡, cu TVA inclus, în cazul clienților al căror consum anual de gaze naturale realizat în anul 2021 la locul de consum este de cel mult 𝟓𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐌𝐰𝐡.
✅Totodată, PSD s-a asigurat că firmele din domeniul energiei vor fi supraimpozitate dacă vor specula prețurile iar producătorii de gaze naturale din țară își vor vinde producția la prețuri rezonabile pentru români.
✅Măsurile adoptate vor avea ca efect stabilizarea prețurilor la bunurile de consum și menținerea puterii de cumpărare a românilor.

Comunicat de presă

Laurențiu Marin, deputat PSD de Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?