Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654

Comandant nou la Spitalul Militar Focșani

Schimbarea comenzii la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani.
Luni, 21.03.2022, în baza odrinului Șefului Statului Major al Apărării, colonelul Maricel – Marius Popoiu, Directorul administrativ, a preluat atribuțiile funcției de comandant (Director general) al spitalului de la colonelul medic Dr. Decebal Popescu, Șef secție medicină internă.
Colonelul Maricel – Marius Popoiu a absolvit în anul 1998 Academia Trupelor de Uscat ,,Nicolae Bălcescu” din Sibiu, arma ,,infanterie”. Din data de 15.06.2012 a ocupat, pe rând, în cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu”, funcția de Șef birou achiziții și contractări și funcția de Director administrativ. În anul 2019 a urmat Cursul postuniversitar de conducere a serviciilor de sănătate la Institutul medico-militar București.
De-a lungul carierei, colonelul Maricel – Marius Popoiu a primit distincțiile: Semnul onorific „În Serviciul Patriei” pentru 15 și 20 de ani de activitate și titlul onorific de „Militar Veteran”, Veteran din teatrele de operații.
La preluarea atribuțiilor funcției de comandant (Director general) Colonelul Maricel – Marius Popoiu a afirmat: „Spitalul este templul sănătății! Mă consider dedicat sistemul medical militar. Îmi doresc să ne realizăm obiectivele în condiții de muncă moderne și cu responsabilitate din partea întregului personal. Toate acestea au un singur scop: acordarea de servicii medicale de înaltă calitate tuturor pacienților cărora ne adresăm. Succesele și realizările noastre sunt pacienții mulțumiți.”
Personalul spitalului a mulțumit colonelului medic Dr. Decebal Popescu pentru modul în care au fost îndrumați și conduși în această perioadă. „Suntem onorați că ne-am aflat sub comanda domnului colonel medic Dr. Decebal Popescu. Vom folosi experiența împărtășită de dumneavoastră pentru succesul instituției.”
Sănătate, vocație, tradiție!
Text și foto: Plt.maj. Galiță Adrian

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?