Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

UPDATE! Un bărbat a murit călcat de un utilaj forestier la Vintileasca

Un bărbat de 45 de ani a murit în această dimineață într-un accident produs într-o exploatare forestieră pe raza comunei Vintileasca. Din primele informații, bărbatul a fost călcat de un utilaj forestier. Reprezentanții IPJ Vrancea au confirmat că este înregistrat un dosar penal referitor la incidentul de la Vintileasca iar cercetările sunt în derulare, cel mai probabil pentru ucidere din culpă.

UPDATE! În această dimineață, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au intervenit la un eveniment care a avut loc pe un drum forestier din afara localității Vintileasca.

Conform primelor verificărilor efectuate, în punctul numit „Furu”, la circa 10 km de comuna Vintileasca, un bărbat de 44 de ani, din localitate, ar fi alunecat și a fost surprins și accidentat de un utilaj forestier.

Utilajul era condus de un alt bărbat, de 39 de ani, din Paltin, angajat al unei societăți cu profil de exploatare a lemnului.

Din nefericire, bărbatul de 44 de ani a decedat, iar polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă în cadrul căruia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Inspector principal de poliție,
Enache Paula

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?