Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

De Ziua Îndrăgostiților, mergem la Teatru

Nu știi încă ce cadou să-i oferi acelei persoane speciale din viața ta de Ziua Îndrăgostiților?! Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastiaˮ din Focșani vine cu o ofertă de neratat: „doar pe 14 februarie poți cumpăra un bilet la teatru și vei primi două locuri la un spectacol pe care-l alegiˮ. Pachetul promoțional „Totul în doiˮ pus la dispoziție de reprezentanții Teatrului Municipal Focșani, le oferă posibilitatea iubitorilor de teatru să achiziționeze un bilet în valoare de 100 de lei la spectacolul „Clătite cu minciuniˮ, care va avea loc miercuri, 16.02.2022, de la ora 19:00 și să beneficieze de două locuri în sală. Aceeași regulă se aplică și în cazul spectacolului „Steaua fără numeˮ al cărui preț per bilet este 50 de lei. Spectacolul „Steaua fără numeˮ va putea fi văzut pe scena Teatrului Municipal Focșani marți, 22.02.2022, de la ora 19:00.

Dacă vă este „poftă de ceva bunˮ, o porție de „Clătite cu minciuniˮ poate fi o alegere inspirată. „Nu știm cât de «gurmanzi» sunteți dar, după sărbătorile ce-au trecut de multă vreme, un desert teatral n-ar strica nimanui! Spectacolul «Clătite cu minciuni» va avea premiera în data de 16 februarie 2022, la ora 19.00. Prețul unui bilet este 100 de lei. Informații și rezervări la numărul de telefon 0731 021 769ˮ, anunță reprezentanții Teatrulul Municipal Focșani.

„Steaua fără numeˮ vă așteaptă în sala de spectacol a Teatrului Municipal Focșani pentru a-i afla povestea. „Nu zăbovim foarte mult și readucem în atenția dumneavostră cel mai proaspăt spectacol pe care Municipalul l-a reușit. Un spectacol muncit de trupa actorilor focșăneni la care s-a alăturat Roxana Lupu, deja cunoscută din filmul «Maria, regina României», și Florin Kevorkian, o minune 100% MARCA T.M.F ce încearcă să ajungă la sufletele dumneavoastră nu doar ca noutate a anului 2022, ci drept dar mult așteptat de publicul focșănean. Dacă clasicul se mai poartă și este încă dorit de cei care știu că teatrul înseamnă mult mai mult decât impun pretențiile vremurilor actuale, vă îndemnăm să poposiți în sala de spectacol în luna februarieˮ, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Teatrului Municipal Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?