Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Acum la BIG Market Focșani: Măști FFP2 la doar 0,99 lei bucata

La finalul săptămânii trecute, la BIG Market Focșani a sosit un lot de aproximativ 200.000 de bucăți de măști FFP2, iar prețul la raft este de 0,99 lei bucata. Cosmin Alexandru Buzăianu, directorul general al BIG Market Focșani, este omul care, în plină pandemie de COVID-19, a fost dispus să riște comandând 12 milioane de bucăți de măști din Turcia. La baza acestei decizii au stat numărul foarte mare de solicitări din partea clienților și oferta mult prea mică existentă la acea vreme pe piața din România.

După aproape doi ani de luptă cu inamicul invizibil, BIG Market Focșani continuă să fie în topul preferințelor clienților vrânceni atunci când vine vorba de achiziționarea măștilor de protecție sanitară și nu numai. „Vineri, la BIG Market Focșani au sosit măștile FFP2 la doar 0,99 lei. Avem toate documentele necesare care să certifice calitatea și conformitatea acestor măști, iar prețul mic a fost posibil prin achiziția unui stoc foarte mare, mai precis 200.000 de bucăți. Aceste măști nu sunt din import, ci au fost aduse chiar din România‟, spune Cosmin Alexandru Buzăianu. Recunoscător pentru faptul că a reușit să vină în sprijinul comunității, tânărul antreprenor vrâncean le mulțumește atât colaboratorilor, cât și clienților care „au reacționat pozitiv la inițiativa noastră. Scopul nostru a fost acela de a avea un oraș mai sigur, lucru care s-a putut observa, spunem noi, și din cifrele publicate în fiecare zi de autoritățile locale în ceea ce privește rata de infectare din județul nostru, Vrancea fiind printre ultimele județe din țară care a intrat în scenariul roșu, și printre primele care au revenit apoi la scenariul verde‟.

Te protejezi pe tine, îi protejezi și pe cei din jur!

În fiecare zi avem nevoie de măștile de protecție sanitară, iar la BIG Market Focșani găsim modele și culori variate, de la măști igienice de unică folosință cu trei staturi și trei pliuri negre sau albastre, până la măști de protecție profesionale KN95, 5 straturi, cu valvă, ambalate individual – albe; măști de protecție KN95 albe, roz, mov, roșii, portocalii sau albastre; măști de protecție FFP2 și măști de protecție pentru copii. „Avem toate tipurile de măști de protecție, probabil la cele mai bune prețuri. Prețul, per bucată, al măștilor FFP2 pornește de la 0,99, și ajunge la 1,99 sau 2,49 lei. Totodată, avem și măști FFP2 fabricate în România – Dr. Yann. Folosind cele mai bune materiale în toate cele cinci straturi, fiind tratate UV-C și ambalate individual, măștile Dr. Yann au o eficiență a filtrării de minim 99%. Le puteți comanda și acasă de pe www.bigmarket.ro‟, mai spune Cosmin Alexandru Buzăianu.

În afară de măștile de protecție sanitară, printre produsele pe care le puteți găsi la BIG Market Focșani, se numără mănuși din nitril sau latex, vizieră pe ramă de ochelari, halate chirurgicale sterile de unică folosință, combinezoane impermeabile, alcool sanitar, dezinfectanți atât universali, cât și pentru suprafețe și geluri antibacteriene pentru mâini. „La bază, suntem o afacere de familie, numită SC ELECTRIC SRL Focșani, care și-a început activitatea în 1991. Pentru că ne dorim să-i încurajăm pe cei ca noi, halatele și combinezoanele comercializate la BIG Market Focșani sunt fabricate de producători locali pentru a încuraja producția locală. Avem numai dezinfectanți fabricați în România și ambalați în flacoane produse în Focșani de către firma noastră, SC ELECTRIC SRL. Pe lângă dezinfectanții pentru suprafețe și cei universali, avem și dezinfectant de uz medical pentru bloc operator, certificat de Ministerul Sănătății. Totodată, avem și alcool sanitar la un preț foarte bun‟, mai spune Cătălin Alexandru Buzăianu.

BIG Market Focșani vă așteaptă zilnic la cumpărături, la ieșire din pasajul Vâlcele, spre Câmpineanca

Magazin online: www.bigmarket.ro

Facebook: https://www.facebook.com/BiGMarketFocsani

Contact: 0726 836 973

E-mail: big@electricsrl.ro

Adresa BIG Market: Focșani, județul Vrancea, strada Vâlcele, nr. 58, la ieșirea din pasajul Vâlcele spre Câmpineanca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?