Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Se caută directori pentru CSM Focșani, Direcția de Dezvoltare și Ateneul Popular

Trei posturi de director la instituții subordonate Primăriei Focșani sunt organizate la începutul acestui an. Sunt scoase la concurs posturile de directori la CSM Focșani 2007, Direcția de Dezvoltare Servicii Publice și Ateneul Popular. Primul concurs este cel pentru postul de director la CSM Focșani 2007 unde au fost admise dosarele depuse ce trei candidați, Mihai Petruț, Nicuță Oprea și Viorel Ciubotaru. Conform calendarului concursului pentru această funcție, cei trei candidați ar trebui să se prezinte astăzi, 4 ianuarie, la proba practică a concursului organizat de Primăria Focșani. Această probă va fi organizată conform Procedurii de organizare și desfășurare a probei suplimentare de testare a competențelor specifice în domeniul tehnologiei infomației, la concursurile organizate de către Primăria Municipiului Focșani. Doar candidații care trec de acest test vor putea participa la proba scrisă care este programată pentru joi, 6 ianuarie, ora 10. Ultima probă a concursului este interviul, programat pentru 11 ianuarie, ora 13. Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate joi, 13 ianuarie.

Al doilea concurs din această lună este pentru postul de director la Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice Focşani, condusă acum de Costel Dochioiu. Candidații pentru această funcție trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și o vechime de minimum 5 ani în specialitatea studiilor. Dosarele de înscriere la concurs se depun până la data de 12 ianuarie ora 16,30 (inclusiv) la Serviciul resurse umane, managementul calității, camera 103, et.1, din cadrul Primăriei Municipiului Focşani. Concursul va avea loc în data de 26 ianuarie 2022, ora 10.00 – proba scrisă şi 31 ianuarie 2022 ora 11.00 – proba interviu, la sediul Primăriei Municipiului Focşani.

Al treilea concurs organizat de municipalitatea focșăneană este pentru postul de manager la Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia”. Este pentru a doua oară în ultimele luni când Primăria caută un manager pentru instituția culturală condusă interimar de profesorul Marius Ionuț Drilia, numit în octombrie 2020. Municipalitatea focșăneană a anunțat organizarea în luna februarie a unui concurs de proiecte de management pentru Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia”. Profilului noului manager de la Ateneul Popular include obligatoriu să fie absolvent de studii superioare, respectiv studii universitare în domeniul fundamental – Științe umaniste și arte. Candidații trebuie să aibă o experiență de minim 3 ani în specialitatea studiilor menționate mai sus, dar și o experienţă în domeniul activității manageriale de minimum 1 an sau specializări în domeniul managementului. Data limită pentru depunerea proiectelor de management și a dosarelor de concurs este 25 ianuarie. Selecția dosarelor va fi realizată până la data de 1 februarie. Prima etapă a concursului, analiza proiectelor de management, va fi realizată în perioada 2-8 februarie. Rezultatele primei etape trebuie afișate în termen de 24 de ore iar în perioada 10-15 februarie este programată susţinerea proiectelor de management în cadrul interviului – a doua etapă. Rezultatele concursului trebuie anunțate în termen de 24 de ore, iar candidații nemulțumiți pot depune contestații în termen de 2 zile lucrătoare de la data aducerii la cunoștință a notei obținute. Ulterior, în termen de 24 de ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestaţii sau, după caz, de la data soluţionării acestora, vor fi prezentate rezultatele finale ale concursului, lista nominală a candidaţilor şi alte informaţii de interes public.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?