Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

FOTO! De Moș Nicolae, elevii din Cârligele au primit tablete de la primărie

Moș Nicolae a fost darnic anul acesta cu copiii de la şcolile din comuna noastră. Accesând bani europeni, Primăria Cârligele a reușit să achiziționeze 180 de tablete de ultimă generație, care astăzi au ajuns la elevii ce frecventează școlile de pe raza comunei. Nu au fost uitați nici copiii de la grădinițe pentru care primăria a pregătit punguțe cu dulciuri, fructe, cărți de colorat și carioci.
Copiii sunt viitorul societății iar investițiile care-i vizează în mod direct pe copiii și elevii din comună sunt o prioritate pentru administrația locală. Astfel, la Cârligele copiii beneficiază de o infrastructură școlară foarte bună, cu școli și grădinițe modernizate și un AfterSchool, iar investițiile nu se opresc aici.
În această lună, prin aceeași finanțare europeană obținută de Consiliul Local Cârligele, sălile de clasă vor fi dotate cu table interactive, videoproiectoare, laptopuri, sisteme All-in-one și internet prin wifi.
Sperăm ca toate aceste echipamente să fie de folos atât elevilor cât și cadrelor didactice, orele să devină mai interactive iar calitatea învățământului să crească în comuna noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?