Focșani. Primăria organizează mai multe evenimente pentru a sărbători 1 Decembrie

0
1582

Primăria Municipiului Focșani organizează mai multe evenimente menite a sărbători 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

La ora 11.00, focșănenii sunt invitați să participe la Ceremonialul Militar, care va avea loc în Piața Unirii. Evenimentul, organizat de Garnizoana Focșani, se va finaliza cu un mic moment artistic, susținut de artiștii Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei”, care vor cânta ”Hora Unirii”.

Pentru că de 1 Decembrie sărbătorim românește, de la ora 12.00 Ansamblul Folcloric ”Țara Vrancei” vă invită la un spectacol dedicat Zilei Naționale a României la Sala Balada.

De la ora 17.00, la Ateneul Popular Maior ”Gh. Pastia” va avea loc un recital de excepție dedicat Marii Uniri! ”Pianul și poemele Unirii” este o întâlnire de excepție între sonoritățile emoționante ale clapelor atinse cu virtuozitate și pasiunea vibrantă a cuvintelor rostite cu o artă ce trezește inimi! Doi mari actori români – Daniela Nane și Silviu Biriș, alături de inegalabila pianistă Ioana Maria Lupașcu, vă invită la o oră de limpezire a spiritului și înălțare a inimii prin muzică și vers, interpretate cu dăruire și pasiune la Ateneul Popular ”Maior Gh. Pastia” Focșani.

Evenimentele dedicate Zilei Naționale a României sunt organizate cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here