Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Astăzi, reduceri pentru biletele la teatru!

Reprezentanții Teatrului Municipal „Maior Gheorghe Pastia‟ din Focșani anunță spectacole „de primă mână‟ și „oferte de neratat‟ pentru lunile septembrie și octombrie. Laura Cosoi, Anca Țurcașiu sau Alexandru Repan sunt doar câțiva dintre actorii care vor urca pe scena teatrului focșănean în această perioadă. Ziua de astăzi vine cu o veste bună pentru consumatorii de teatru: „în intervalul 16:30-17:30 , veți beneficia de reduceri de 50% din prețul biletelor de spectacol… și nu orice spectacol. Probabil că v-au ajuns la urechi atâtea vești înspăimântătoare precum cele conform cărora prețul gazelor și al electricității va ajunge la un asemenea nivel încât doar cei cu mare dare de mână vor putea să-l achite, iar ceilalți probabil că vor face… economie, dacă altceva nu vor putea întreprinde!

Noi am păstrat și crescut «producția», și chiar dacă nu suntem listați la Bursă precum cei care dau fiori tuturor consumatorilor, ne-am hotărât să reducem cu 50%  prețul biletelor pentru două reprezentații ce poposesc pe scena noastră tocmai de la București: 25 de locuri cu reducere la comedia «Rude cu nevastă-mea» – 28 septembrie, ora 19:00, preț integral 100 de lei, preț redus: 50 de lei și 25 de locuri cu reducere la comedia «ADD Libitum» – 6 octombrie, ora 19:00, preț integral 60 de lei, preț redus: 30 de lei. Informații la: 0731 021769‟, este anunțul postat pe pagina de Facebook a Teatrului Municipal din Focșani.

Marți, 28 septembrie, cei care vor da curs invitație la teatru, vor vedea în premieră comedia „Rude cu nevastă-mea‟, care aduce în prim-plan povestea unui profesor universitar cu o nevastă bogată și o familie de traficanți. „Doi polițiști și o prostituată sunt angrenați într-un carusel de situații halucinante și incredibil de amuzante, regizate de un maestru al comediei, Dan Tudor. Distribuția: Dan Tudor, Ada Navrot, Laura Cosoi, Anca Țurcașiu, Gabriel Fătu, Afrodita Androne, Raluca Petra, Adrian Dima, Marius Furtună și Tudorel Filimon. Scenografia: Doru Zanfir, regia: Dan Tudor. Prețul unui bilet este 100 de lei‟, conform cursei citate.

În prima săptămână a lunii octombrie, Teatrul Godot București va aduce la Focșani o comedie inspirată de… viața la bloc. „Ad libitum, ce vrăji au mai făcut vecinii tăi‟, se va juca miercuri, 6 octombrie, la ora 19:00 pe scena Teatrului Municipal Focșani, prețul unui bilet fiind de 60 de lei.

Seara de 26 octombrie „vine cu artileria grea pe scena teatrului focșănean nu doar prin distribuția care spune totul, ci și prin povestea spectacolului: 1938 – Al Treilea Reich este în ascensiune. Persecuţiile împotriva evreilor se înmulţesc şi devin din ce în ce mai agresive. Molima urii cuprinde liniştitele oraşe europene şi îmbolnăveşte de nesiguranţă lumea întreagă. Austria este şi ea cuprinsă de teroare, dar celebrul psihanalist Sigmund Freud refuză să-şi părăsească reşedinţa. Se încăpăţânează să nu recunoască ameninţarea care se iveşte la orizont. «Vizitatorul» vine marți, 26 octombrie, la ora 19:00 la Focșani. Prețul unui bilet este 100 de lei‟, anunță conducerea Teatrului Municipal Focșani.                                                                          

„Pachetul Economic‟ pentru luna octombrie conține 6 spectacole și costă 200 de lei

Luna octombrie vine la pachet… „economic‟, oferindu-le focșănenilor oportunitatea de a vedea o serie de spectacole la prețuri reduse. Iată prețurile integrale propuse pentru spectacolele care vor alcătui „Pachetul Economic‟: „6 octombrie 2021- «Add Libitum» – 60 lei (Teatrul Godot București), 7 sau 9 octombrie  2021- «Hangița» – 40 lei; 14 sau 16 octombrie 2021- «Joc Periculos(TMF)» – 40 lei; 21 sau 23 octombrie  2021- «Bădăranii(TMF) »- 40 lei; 26 octombrie 2021- «Vizitatorul» (Teatrul Nottara) – 100 lei, 28 sau 30 octombrie 2021- «Bravos, Națiune »(TMF) – 40 lei‟.

Spactacolul „Frumos e în septembrie la Veneția‟ a fost anulat

Luni, 27 septembrie, actorii Teatrului Național București ar fi trebuit să vină la Focșani cu spectacolul „Frumos e în septembrie la Veneția‟. „Spectacolul «Frumos e în septembrie la Veneția» programat în data de 27 septembrie 2021, ora 20:00, se anulează. Frumos ar fi fost în 27 septembrie la Focșani dacă această pandemie, nebunie… ne-ar lăsa în pace. Se pare că un membru din distribuția spectacolului nu este «viabil» pentru marea înfruntare cu publicul focșănean. Contravaloarea biletelor se restituie la agenția Teatrului Municipal Focșani sau poate fi transferat la comedia de marți, 28 septembrie 2021, «Rude cu nevastă-mea»‟, au anunțat reprezentanții Teatrului Municipal Focșani.

Pentru mai multe informații despre spectacolele prezentate, dar și pentru rezervări, sunați la: 0731 021 769.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?