Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

VIDEO! Tânăra focșăneancă Simona Delegeanu a impresionat juriul emisiunii SuperStar

Tânăra focșăneancă Simona Delegeanu a evoluat seara trecută în concursul SuperStar de la ProTV.  În vârstă de 23 de ani, tânăra studiază în București și lucrează într-o librărie. Simona a învățat singură să cânte la chitară și are o voce foarte frumoasă. De asta s-au convins și jurații SuperStar, când i-au ascultat prestația și, prin talentul remarcabil, i-a determinat să considere că are toate calitățile unui superstar. Tânăra a ales melodia „Până când nu te iubeam” a Mariei Tănase și a creat un moment spectaculos.

Simona Delegeanu a povestit juraților SuperStar că a ales să studieze limba germană și mai ales limba rusă, pentru că întotdeauna a apreciat cultura rusească și țara, în sine. Cât despre muzică, Simona a spus că a învățat să cânte singură, și la chitară și cu vocea, de pe youtube:  „Ascultam, mă uitam care erau acordurile, nu cunosc teorie muzicală, dar cred că am… ce trebuie. Nu am pe nimeni în familie care să cânte”, a mai spus Simona. După evoluția Simonei, jurații emisiunii au fost impresionați:

„Eu, în minutele care au trecut, m-am îndrăgostit încă un pic de România, datorită țieMulțumesc frumos!”, a spus Carla’s Dreams

„Ai cântat foarte frumos, Simona, și ai reușit să transmiți ce ai cântat. Felicitări, se vede că o faci cu foarte mare dragoste”, a comentat Raluka.

SuperStar este, de fapt, ediţia românească a formatului internaţional Idol. Show-ul a fost lansat în Marea Britanie, în 2001, şi de atunci a fost adaptat în peste 55 de ţări. A fost difuzat, printre altele, la televiziuni din Germania și Statele Unite ale Americii

Îi urăm succes tinerei Simona Delegeanu, în etapele următoare ale concursului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?