Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

GALERIE FOTO: Minifotbal, Cupa de Vară – Început de sezon primit bine de competitori!

  • Faza grupelor se va încheia vinerea viitoare 

          Baza sportivă de la Unirea – Odobești, cu excelentele sale condiții, a găzduit la finalul săptămânii trecute primele două etape ale Cupei de Vară la minifotbal, etapa pregătitoare a apropiatelor competiții oficiale.

În Grupa A, au fost înregistrate rezultatele: Steaua – Drosophila 6-0, Penitenciarul – Sportul Gologanu 3-3, 1-2 după lovituri de departajare, Sportul Gologanu – Steaua 0-5, Drosophila – Penitenciarul 4-5.

În Grupa B: Atletico – Ing Trust 1-0, Team B&B – ACS Phoenix Odobești 0-1, Team B&B – Atletico 6-3 și Phoenix Odobești – Ing Trust 8-0.

În Grupa C: Onasis – Voința Sihlea 5-6, AS Tomiță Lazăr (Dinamo în program) – Amicii Old Boys 3-1, Onasis – Tomiță Lazăr 1-1, 0-2, după lovituri de departajare, Amicii Old Boys – Voința Sihlea 8-4.

          Vineri, 27 august, se vor disputa jocurile etapei a treia iar pentru duminică, 29 august sunt programate sferturile de finală pentru care se vor califica primele două clasate în fiecare grupă și cele mai bune două locuri 3. Meciurile sunt programate începând cu ora 10:30, pe terenurile de la Baza Unirea-Odobești.

Organizatorul competiției, Cristian Vasile, mi-a declarat că ”Este un început de sezon bun. Echipele au primit foarte bine invitația de a participa la competiția la care au venit cu plăcere iar gazda noastră a fost de nota 10, așa cum ne-am așteptat. Este o întrecere de jucători de minifotbal amatori care se bucură de mișcare, de competiție de minifotbal, de reîntâlnirea într-un asemenea cadru, după o pauză care a fost și pentru ei și pentru noi, obositor de lungă!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?