Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

FOTO! Un adăpost de animale și 20 tone de fân au ars în totalitate la Fitionești. FOCUL a fost pus intenționat!

Un apel primit joi, 12 august a.c., în jurul orei 16:30, la numărul unic de urgenţă 112, anunţa izbucnirea unui incendiu la un adăpost de animale din comuna Fitionești.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 autospecială de primă intervenție și comandă. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, pompierii militari au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Fitionești.

La sosirea forțelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul adăpostului de animale, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, dar cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse, acoperișul construcției și 20 tone de fân, depozitate în pod, au ars în totalitate.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că incendiul s-a produs ca urmare a folosirii intenționate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea, 13 august 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?