Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Dezbrăcat pe stradă, violent cu familia și consătenii, băut la volan – bărbat din Bolotești arestat

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au reținut un bărbat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni 

             Un bărbat din comuna Bolotești a fost reţinut de poliţiştii Secției 9 Poliție Rurală Odobești după ce ar fi condus fără permis și ar fi refuzat recoltarea mostrelor biologice. Totodată, bărbatul este bănuit și de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, ultraj contra bunelor moravuri și amenințare.

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Bolotești, bănuit de comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis, refuz recoltare probe biologice, violență în familie,  amenințare și ultraj contra bunelor moravuri.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada mai-iulie a.c., bărbatul ar fi săvârșit infracțiunile, astfel :

La data de 20 mai a.c., în jurul orei 19.30, cel în cauză a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.Fiind condus la o unitate medicală, bărbatul a refuzat prelevarea mostrelor biologice.

La aceeași dată, ora 23.20, bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 205 P, în satul Ivăncești, deși avea acest drept suspendat.

La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 17.30, bărbatul s-ar fi deplasat pe un drum public din comuna Bolotești, fără vestimentație și ar fi provocat astfel indignarea cetățenilor aflați în acea zonă.

La data de 17 iulie a.c., cel în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra unui membru de familie.

De asemenea, bărbatul este bănuit că, în cursul lunii iulie a.c., ar fi adresat amenințări unei femei din aceeași localitate.

În data de 22 iulie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar  astăzi, 23 iulie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Focșani, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

Buletin de presă al IPJ Vrancea, 23 iulie 2021

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?