Un copil plecat la cules de cireșe, dat dispărut de tată; băiatul dormea, de fapt, în altă cameră

0
2016

”Niciun copil nu a rătăcit drumul când a plecat la cireşe.”

Joi, în jurul orei 23.20, dispeceratul IPJ Vrancea a preluat un apel de urgență prin care un bărbat din comuna Răcoasa anunța că fiul său a dispărut de acasă.

Tatăl copilului s-a îngrijorat atunci când a mers în camera unde doarme copilul și, din cauza stării de panică accentuată, nu a reușit să-l găsească, chiar și după ce căutase în curtea și grădina locuinței.

La nivelul Secției 10 Poliție Rurală polițiștii s-au mobilizat imediat iar echipele formate au început căutările în zona din apropierea casei, precum şi pe raza satului.

Tatăl nu a intuit o clipă că băiatul, obosit fiind după ce fusese la bunici, la adunat de cireșe, a mers la somn, într-o altă cameră a locuinței.

La un moment dat, copilul a adormit, și, din fericire, a fost trezit de către una dintre echipele de polițiști, în momentul în care au verificat întreaga locuință, spre surprinderea tatălui, vizibil emoționat.

Pe acestă cale, vă îndemnăm să monitorizați atent copiii, iar în situații de urgență să nu ezitați să ne cereți sprijinul prin SNUAU 112.

IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here