Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Minifotbal – „Vitamin Aqua Cup”, o experiență bună pentru Phoenix Odobești!

  • Echipa se pregătește pentru turneele viitoare și, în mod special, pentru cel din octombrie de la Cluj, KLASENBURG 07

Vitamin Aqua Cup, competiția de minifotbal de la Piatra Nemț, de la sfârșitul săptămânii trecute, s-a încheiat, pentru Phoenix Odobești, cu o victorie și două înfrângeri. Odobeștenii au câștigat partida cu Play Arena Bacău, cu 3-2, prin golurile lui Cezar Chiriță, Mădălin Marin și Florin Ciobotaru și au fost întrecuți cu 3-2 de Grant Elite Piatra Neamț – golurile odobeștenilor au fost marcate de Ionuț Nichita și Cezar Chiriță – și cu 3-1 de Soufkaki Iași, gol, Emil Petrică Nichita. Cu aceste rezultate, Phoenix nu a trecut de grupa din care a făcut parte. Managerul Phoenix Odobești, Vasile Roșu, care nu a putut să fie alături de echipă la turneu, mi-a declarat, ieri, despre participarea la Vitamin Aqua Cup: E greu să stai în fața televizorului și să îți urmărești echipa fără să fii lângă ea și să poți dirija totul așa cum îți dorești.

Emoții, emoții, emoții… Am avut ocazia să participăm la un turneu puternic – am făcut parte din grupa cea mai grea, unde am întâlnit campioana de la Iași, Souflaki, câștigătoarea cupei și vicecampioana campionatului local de la Piatra Neamț, Volta și încă două echipe cu poziționări în primele 5 echipe din două campionate puternice ale țării, Play Arena Bacău și Grant Elite Piatra Neamț. Se vede faptul că pauza competițională din campionatul local Vrancea, datorită COVID-19, a afectat echipele și loturile campionatului nostru, inclusiv pe noi. O experiență bună, zic eu, în special pentru cei mai tineri și pentru cei nou veniți la echipa noastră, o experiență care sper să ne ajute pe viitor pentru a ne rezolva problemele de joc și, odată cu începerea Ligii de Minifotbal Vrancea, să putem ataca titlul.

Da, ne dorim titlul după o experiență a grupului de 10 ani jucați la minifotbal. Și, împreună cu cei doi absenți ai turneului de la Piatra Neamț, Cosmin Pasăre și Ionuț Alin Istrate, să aducem primul titlu din minifotbal la Odobești. Atitudinea echipei a fost foarte bună și aș dori să menționez prestația bună a nou veniților Adi Munteanu și George Petrescu, dar și a veteranilor Chiriță, Popa, Nichita, Milea și Ciobotaru. Ne pregătim pentru turneele viitoare și, în mod special, pentru cel din octombrie de la Cluj, KLASENBURG 07, un turneu cu 16 echipe, unde vor veni 12 campioane locale, echipe din top 20 ale țării. Mulțumim organizatorilor și îi felicităm pentru buna organizare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?