Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Karate SKDUN – La Campionatul European din Slovenia, pentru România vor lupta patru sportivi de la CSM Focșani 2007!

  • La Cupa României, sportivii de la CSM Focșani 2007 și CS Satori au obținut trei medalii de aur, trei medalii de argint și șase medalii de bronz.

          Selecția pentru Lotul Național de karate SKDUN, care a avut loc la Voluntari, în ultimele trei zile ale săptămânii trecute – concomitent cu întrecerile pentru Cupa României – a adus CSM Focșani 2007 patru calificări ale sportivilor săi la Campionatul European din Slovenia. Vor reprezenta România la competiția europeană sensei Daniel Fusaru, la kata echipe seniori, Ștefan Gotu și Daniel Ciolan, la kumite shobu ippon și shobu sanbon tineret + 78 kg, Irina Paraschiv la kumite shobuippon și shobu sanbon juniori + 57 kg. ”Nu a fost o selecție ușoară! S-au calificat pentru Campionatul European doar cei mai buni doi sportivi la nivel național”, mi-a spus sensei Daniel Fusaru, antrenorul sportivilor de la CSM Focșani 2007, cel care continuă în mod excepțional o carieră fabuloasă de sportiv performer european și mondial în karatele SKDUN.

La Cupa României, focșănenii de la CSM 2007 și de la pepiniera acestui club, CS Satori, au obținut trei medalii de aur, trei medalii de argint și șase medalii de bronz. Valoroasa Irina Paraschiv a câștigat primul loc și medaliile de aur la kumite shobu ippon și kumite shobu sanbon juniori + 57 kg., ca și Eusebiu Velisar la kihon kumite minicadeți. Pe locul al doilea cu medalii de argint au terminat competiția Daniel Mihai, la kumite shobu sanbon juniori – 63 kg. Alexandru Racoviță la kumite shobu ippon și kumite shobu sanbon juniori – 73 kg. Medalii de bronz pentru locul al treilea au obținut Tudor Necula, la kata, kihon sanbon kumite și kihon kumite copii 3, Flavius Vlad, la kihon sanbon kumite și kihon kumite copii 2 și Mario Dogaru, la kihon sanbon kumite copii 3, + 40 kg.

          Sensei Daniel Fusaru mi-a declarat că ”Alex Radu și Andreea Constantin, deși nu au urcat pe podium, au avut o comportare bună ținând cont că au schimbat de curând categoria de vârstă”. ”Țin să mulțumesc sportivilor pentru încredere și sprijin, cunoscându-se faptul că clubul trece printr-o perioadă mai delicată în ultimul timp!”, a conchis sensei Daniel Fusaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?