Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

GALERIE FOTO: Atletism – Claudia Prisecaru, campioana României la 3000 metri plat și vicecampioană la 3000 metri obstacole!

  • Ștafeta de 4×100 metri a CSM Focșani 2007, medalii de bronz la Senioare și tineret iar ștafeta de 4×400 metri, medalie de argint la tineret și bronz la senioare!

Atletismul face în continuare performanță pentru CSM Focșani 2007. De fapt, pentru municipiu! La Campionatele Naționale pentru seniori și tineret care au avut loc la Cluj-Napoca în zilele de 4 și 5 iunie, sportivele clubului au obținut șase medalii: una de aur, două de argint și trei de bronz. Performera delegației focșănene a fost și de această dată multipla campioană sau medaliată la competiții interne și internaționale, Claudia Prisecaru, componentă a Lotului Național al României, antrenată de profesorul Cristian Orza. Claudia a alergat în două probe. A câștigat titlul de campioană și medalia de aur la 3000 metri plat și titlul de vicecampioană și medalia de argint la 3000 metri obstacole.

Patru medalii au primit pentru clasările pe podium fetele ștafetelor de 4×100 metri și 4×400 metri, antrenate de profesorii Marius Batog, Gabriel Alexandrescu și Radu Brăguță. La 4×100 metri, ștafeta alcătuită, în ordinea intrării în cursă, din Alexandra Ioana Banciu, Andreea Tănase, Karina AnamariaToader, Corina Ilinoiu s-a clasat a treia și a primit medaliile de bronz la senioare și tineret. La 4×400 metri, ordinea alergătoarelor a fost schimbată – Alexandra Ioana Banciu, Andreea Tănase, Karina Anamaria Toader, Corina Ilinoiu. Rezultatul: locul doi și medalie de argint la tineret și locul trei, cu medalie de bronz, la senioare.

Așa cum mi-a spus profesorul Marius Batog, două dintre elevele sale, Andrea Tănase și Alexandra Ioana Banciu au concurat cu probleme medicale, dar au dat tot ce au putut pentru ca echipa din care fac parte să obțină rezultate în zona medaliilor. Și le-a felicitat pe ele, pe colegele lor pentru modul în care s-au pregătit și au concurat în acest sezon.Tot așa cum i-a felicitat și pe handbaliștii juniori – și pe antrenorii lor – care au jucat, în aceeași perioadă în turneul final, tot la Cluj Napoca.

La individual, Andreea Tănase a avut al cincilea timp la tineret, la 400 metri, iar Corina Ilinoiu, al șaselea timp. La Campionatele de la Cluj Napoca, de la CS Unirea Focșani a alergat la 100 metri Cătălina Gabriela Olaru, clasată pe locul 9 la general și pe locul 6 la tineret. La aceeași competiție, fostul elev de la CS Unirea Focșani al antrenorului Fănel Iliescu, Vlad Dulcescu, acum la CS Politehnica Iași, a câștigat titlul de campion al României la 400 metri garduri și titlul de vicecampion la 200 metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?