Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Fotbal, Superliga Vrancei – Etapa după care vor fi cunoscute finalistele!

  • Favorite sunt Inizio și CSC Dumbrăveni

          Campionatul Superligii Vrancea la fotbal a ajuns în fața ultimei etape. Duminică, 6 iunie, se vor disputa jocurile ultimei etape. Rămâne restanța din prima etapă dintre CSC Dumbrăveni și Inizio care, așa cum arată clasamentul înaintea etapei a cincea și programul acestei runde, va fi un meci cu repetiție. Va fi adică, și finala campionatului, pentru că este puțin probabil ca Inizio să nu scoată măcar un punct din deplasarea de la Suraia, iar CSC Dumbrăveni nu poate rata victoria două etape la rând. În runda a patra, au fost două rezultate de egalitate și un meci încheiat la diferență de scor mare. Dacă egalitatea de la Nănești nu a fost surprinzătoare, cea de la Dumbrăveni, dintre CSC și FC Panciu a fost, cumva, neașteptată dacă sunt avute în vedere rezultatele de până acum ale celor două competitoare. Panciul avea o victorie la ultima clasată, iar Dumbrăveniul câștigase meciurile cu Nănești și Suraia. Partida de sâmbătă, de pe terenul CSC a curs cu avantaj pentru gazde, care au avut 3-1, scor după care fundașul central Tănăsache a primit cartonașul roșu și și-a lăsat echipa în zece jucători. Păncenii au valorificat avantajul omului în plus și au egalat. În circumstanțele date, egalul a fost echitabil. Iar antrenorul CSC Dumbrăveni, profesorul Daniel Bănică, mi-a spus, cu fair play, că ”Panciul are echipă bună”!

Așa cum a anunțat AJF Vrancea, campioana județului, ce va fi desemnată în urma finalei programate pentru 12 sau 13 iunie, pe teren neutru, va reprezenta județul în Cupa României!

          Rezultatele etapei trecute: Inizio Focșani – Prosport Focșani 6-0; CSC Dumbrăveni – FC Panciu 3-3; Tractorul Nănești – Siterul Suraia 2-2.

          Etapa viitoare, duminică, 6 iunie, ora 11:00: Siretul Suraia – Inizio Focșani; FC Panciu – Tractorul Nănești; CS Prosport – CSC Dumbrăveni.

          Clasament: 1. Inizio Focșani – 9 puncte (un joc mai puțin); 2. CS Dumbrăveni – 7 puncte (un joc mai puțin); 3. Siretul Suraia – 7 puncte; 4. Tractorul Nănești – 4 puncte; 5. FC Panciu – 4 puncte; CS Prosport – zero puncte.

          Sursa foto, AJF Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?