Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Împărțea pliante prin blocurile din Focșani, apoi dădea ponturi hoților

Un focșănean de 23 ani pare că și-a dorit mult să se întoarcă în penitenciar, dat fiind că, la câteva luni după ce a fost pus în libertate, în urmă cu un an, a continuat să încalce legea. Focșăneanul nu avea preferințe – a comis furturi din magazine, în toamna anului trecut, dar a și sustras două biciclete din boxa unui bloc, parte vătămată fiind unul dintre curierii care livrează mâncare și diverse bunuri prin municipiu. La această faptă au mai fost cercetate alte două persoane – una care a dat pontul, dar și un alt tânăr, care a participat efectiv. În cazul acestora, procurorii au disjuns cauza, urmând a fi efectuate în continuare cercetări.

Cel care i-a povestit inculpatului despre biciclete este un alt focșănean, la care tânărul locuia. Aparent inofensiv, acesta se ocupa cu vânzarea de diferite bunuri în Obor și, ocazional, împărțea pliante prin scările de bloc, prin care anunța că achiziționează electrocasnice contra cost. Însă prin incursiunile sale a văzut bicicletele depozitate în boxa blocului din Sud, așa că i-a povestit inculpatului, iar ulterior tot el a fost cel care le-a vândut.

Condamnat în trecut pentru tâlhării comise inclusiv în perioada pe când era minor, inculpatul a fost arestat preventiv luna trecută, ca autor al mai multor furturi comise pe raza municipiului. Inculpatul este trimis acum în judecată pentru 5 fapte, în timpul anchetei recunoscând cu sinceritate tot ceea ce făcuse. Inculpatul a detaliat inclusiv furturile comise în dauna unor persoane cu care stătuse în chirie. De la aceștia, focșăneanul a furat laptopuri, pe care mai apoi le-a vândut la amanet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?