Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Patronul brutăriilor „Marco” A MURIT după ce a fost înțepat de albine

„Polițiști din cadrul Postului de Poliție Dumitrești au fost sesizați prin apelul 112 despre faptul că o persoană a fost înțepată de albine, fiind în stare de inconștiență. Din primele cercetări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul de 60 de ani, din municipiul Focșani, venise în localitatea Chiojdeni pentru a deprinde cunoștințe despre apicultură.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Vrancea care, în urma efectuării manevrelor de resuscitare, a constatat decesul persoanei. Cu ocazia cercetării la fața locului și examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că nu prezintă leziuni pe corp, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”. (Comunicat IPJ Vrancea, 16 mai 2021)

UPDATE! Conform unor surse, focșăneanul care a murit după ce a fost înțepat de albine este Marin Vasile, patronul lanțului de brutării și cofetării „Marco”.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?