Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

FOTO! Șofer din Vrancea, implicat într-un accident în Buzău

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un șofer din Vrancea, a avut loc ieri în județul Buzău. Conform reporterbuzoian.ro, circulația a fost ieri restricționată pe DN 1B, în zona popasului de la Merei din județul Buzău.

Din primele date, un autoturism înmatriculat în Vrancea, care circula dinspre Ploiești înspre Buzău, a fost acroșat de un Opel care ieșea din drumul secundar, dinspre Merei.
Neacordarea de prioritate de către șoferul Opelului s-a soldat cu rănirea a cel puțin două persoane. Remorca tractată de mașina vrânceanului s-a răsturnat.

La fața locului au acționat mai multe echipaje de poliție, ambulanță și descarcerare.
„Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism dinspre Merei către Stâlpu, un șofer de 33 de ani, din Merei, la intersecția DN 1B cu DJ 203 G, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe DN 1B pe direcția Ploiești către Buzău, de către un bărbat în vârstă de 41 de ani din Vrancea.

Accidentul s-a soldat cu rănirea buzoianului și a pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 30 de ani din Merei, ambii au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.”, a transmis IPJ Buzău, citat de reporterbuzoian.ro.

sursă foto: reporterbuzoian.ro/ stiridebuzau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?