Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO: Acum la Happy Cinema: Rețeaua Cubaneză/Wasp Network cu Gael García Bernal și Penélope Cruz

Rețeaua Cubaneză/Wasp Network este un thriller politic captivant și elegant, ce aduce în prim plan o adevărată galerie de escroci cubanezi și exilați cubano-americani, care s-au angajat într-o bătălie complexă și profund nuanțată de ideologii concurente și loialități schimbătoare.

René González (Edgar Ramírez) este un pilot cubanez care își lasă soția și fiica tânără în urmă în țara insulară comunistă pentru a se îndrepta spre Statele Unite și pentru a începe o nouă viață, plină de libertate, la începutul anilor 1990. Dar René nu este tânărul care pare să fie.  El se alătură unui grup de exilați cubanezi din Florida de Sud, cunoscut sub numele de Wasp Network – condus de agentul sub acoperire Manuel Viramontez alias Gerardo Hernandez (Gael García Bernal) și devine parte a unei rețele de spioni pro-Castro însărcinate cu observarea și infiltrarea în grupuri teroriste cubano-americane care intenționează să atace republica socialistă.

Filmul este bazat pe povestea adevărată a celor Cinci Cubanezi – ofițeri de informații, inclusiv González, care au fost arestați în Florida în septembrie 1998 și ulterior condamnați pentru spionaj și alte activități ilegale.

Inspirat de cartea lui Fernando Morais, The Last Soldiers of the Cold War, scenaristul și regizorul Olivier Assayas (cunoscut pentru Carlos, Personal Shopper) reunește o distribuție de excepție, inclusiv Penélope Cruz, Wagner Moura, Ana de Armas și Leonardo Sbaraglia, pentru un joc de spionaj exploziv. Urmăriți trailerul aici: https://bit.ly/3tdnGmW

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?