Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Se asfaltează strada Victoriei din Golești

Continuă proiectul de reabilitare a străzilor din comuna Golești. Societatea Izoterm Construct execută lucrările de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere pe strada Victoriei. Proiectul are o valoare de aproximativ 850 de mii lei, plus TVA. ,,Realizarea obiectivului de investiții cuprinde totalitatea serviciilor și lucrărilor necesare pentru aducerea străzii Victoriei, la un nivel optim de funcționalitate și exploatare, asigurarea unei circulații rutiere în condiții de securitate și confort. Operațiunile necesare pentru realizarea obiectivului de investiție cuprind următoarele servicii și lucrări: servicii de proiectare; lucrări de infrastructură și asfaltare; acostamente betonate și o platforma betonată în față dispensarului uman cu o rigolă carosabilă de 38 m; lucrări de sporire a siguranței circulației”, se arată în descrierea proiectului.

Strada Victoriei are o lungime de 1,2 kilometri și o lățime de 10 metri. Lucrările constau în decopertarea asfaltului existent, refacerea terasamentului, turnarea a doua straturi de asfalt, respectiv binder și uzură, ridicarea capacelor de canalizare la cotă și realizarea marcajului rutier. Termenul de execuție al lucrărilor era de 6 luni, iar constructorul promite că lucrările vor fi finalizate într-o lună de zile.

Reamintim că Primăria Golești are în derulare un proiect de investiții ce vizează asfaltarea tuturor străzilor din localitate. Anul trecut au fost finalizate lucrările de modernizare și asfaltare a străzilor Narciselor și Matei Basarab. Totodată, Primăria Golești are în derulare un alt proiect de investiții ce vizează asfaltarea a 20 de străzi cu o lungime totală de 7,8 kilometri. Finanțarea este asigurată prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR). Valoarea investiției este de un milion de euro. Prin proiectul finanțat prin PNDR vor fi asfaltate străzile: Fundătura Potecii, Adâncata, Matei Basarab, Mioriței, Mugur, Pionieri, Șoseaua Națională, Tineretului, Căprioarei, Ceahlău, Vergului, Teiului, Florilor, Victoriei, Spiru Haret, Foișor, Vasile Alecsandri, Aurel Vlaicu, Crinului, Pășunii – asimilat DC 212.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?