Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Handbal, Liga Națională – Focșănenii au trecut de buzoieni după un joc pe care l-au dominat de la un capăt la altul!

  • CSM Focșani 2007 – HC Buzău 2012 28-23 (13-11)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Rusu – Ragea, Pătru, Popovici, Miroiu – 1, Marjanovic – 2, Hrimiuc – 8, Mocanu, Rață – 1, Krstevski – 1, Marijanac – 5, Eros – 2, Makrishin – 3, Mănescu – 4, Drăgan – 1.

HC Buzău 2012: Babasafari, Manole – Bejinariu  -7, Renaud David – 4, Esteki – 3, Milosevic – 3, Nosrati – 2, Broască – 2, Dumitrana – 1, Mironescu – 1, Pelidija, Scarlat, Vujadinovic, Roșca, Oprea, Gheorghe.

 

          CSM Focșani 2007 a jucat, duminică seara, în turneul de campionat de la Turda, cu HC Buzău 2012. Echipă cu care a avut mereu meciuri aspre, indiferent dacă au fost oficiale sau de pregătire. Nu s-a întâmplat altfel nici de această dată, mai cu seamă că ambele își doreau victoria pentru că în dispută directă era locul al optulea. În cazul unei victorii buzoienii i-ar fi depășit pe focșăneni în clasament. Cu vulcanicul Pero Milosevic pe bancă și mereu în acțiune, handbaliștii Buzăului au forțat tot timpul limita asprimii în încercarea de a ține sub presiune o adversară ce avea să se dovedească mai bună! CSM Focșani 2007 a fost de la început până la sfârșit cu două trei goluri în față, la pauză scorul fiind de 13-11. Diferența a crescut în ultimele zece minute, când a fost și de șase-șapte goluri. La final a fost 28-25, ultimul gol aparținându-i tânărului conducător de joc al Focșaniului, Andrei Drăgan. A fost victoria unei formații care are un nivel de valoare și maturitate care îi permite să țină sub control evenimentele din joc. Este adevărat că în actuala ediție de campionat a avut câteva meciuri pe care le-a pierdut pentru că nu a putut să gestioneze finalurile de joc. Se pare că handbalștii Focșaniului au învățat din greșelile de atunci!

          Astăzi, CSM Focșani 2007 va avea o nouă partidă al cărei rezultat poate avea consecințe asupra poziției sale în clasament. Va întâlni pe Politehnica Timișoara, de la ora 16:00. În cazul unei victorii care să o repete pe cea din tur, echipa Focșaniului rămâne pe locul 6 și se poate apropia de Minaur Baia Mare, care va juca în compania Stelei București și nu-i obligatoriu să câștige! Dacă va continua evoluțiile din ultima perioadă, CSM Focșani 2007 poate lua toate punctele din meciul cu Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?