Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – Cinci etape, în 12 zile!

  • Prima dintre acestea, a 20-a a campionatului, va fi la Sfântu Gheorghe, la 1 aprilie, celelalte, între 6 și 11 aprilie, la Cluj-Napoca
  • La 1 aprilie, de la ora 18:25, CSM Focșani 2007 – AHC Dobrogea Sud Constanța, transmis în direct la TVR 1

Campionatul Ligii Naționale de handbal masculin a ajuns în fața etapei a 20-a, ale cărei jocuri vor avea loc joi, 1 aprilie, la Sfântu Gheorghe. Într-o partidă ce va fi transmisă în direct de TVR 1, CSM  Focșani 2007 va întâlni pe AHC Dobrogea Sud Constanța. După care, pentru perioada 6-11 aprilie, sunt programate etapele 21, 22, 23, 24, meciurile urmând să se dispute la Cluj-Napoca. CSM Focșani 2007 va întâlni la 6 aprilie, ora 13:00, pe AHC Potaissa Turda, la 8 aprilie va sta deoarece Dunărea Călărași, care ar fi trebuit să-i fie adversară, s-a retras din campionat, la 9 aprilie, de la ora 10:15 va juca în compania CSM Vaslui, iar la 11 aprilie, de la ora 11:00, va avea ca adversară pe CS Minaur Baia Mare.

Întâlnirea de mâine, cu Dobrogea Sud va fi prima în actualul campionat dintre cele două echipe, deoarece în tur focșănenii au fost trimiși acasă de la Sfântu Gheorghe pentru că au avut trei jucători cu test coronavirus pozitiv confirmat în chiar ziua meciului cu dobrogenii. Având în vedere circumstanțele, pentru CSM 2007 partida din 1 aprilie poate fi una a revanșei! A pierdut fără joc atunci, va încerca să câștige pe teren acum! Dobrogenii se află într-o perioadă foarte bună reușind să urce pe locul al doilea, în coasta liderului Dinamo, pe care îl secondează la distanță de 7 puncte. În mod teoretic, este o distanță recuperabilă, în condițiile în care Dinamo a dat primul rateu în etapa trecută când a terminat la egalitate cu Potaissa Turda. Altfel spus, dobrogenii vor juca fiecare meci la victorie în eventualitatea în care dinamoviștii slăbesc ritmul, dar și pentru a-și menține locul al doilea în fața turdenilor.

          Echipa Focșaniului, care a trecut greu în etapa trecută de CSU din Suceava, are de arătat că atunci au avut o zi mai slabă și că adevărata valoare este mai mare. Și va încerca să se impună în dauna Constanței, așa cum a mai făcut-o în campionat. Este adevărat că s-a întâmplat în Sala Polivalentă de acasă, unde s-a bucurat de susținerea formidabilului său public! Partida, care începe la ora 18:25 în Sepsi Arena este deschisă oricărui rezultat. De aici, de acasă, îi vom susține pe handbaliștii focșăneni pentru a o închide cu victoria lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?