Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Activitate cu tema ,,Siguranța on-line” la Şcoala Gimnazială Nr. 2 Mărăşeşti

Luni, 22.03.2021, unitatea noastră școlară – Şcoala Gimnazială Nr. 2 Mărăşeşti – în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea – Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroul Siguranță Școlară – a desfășurat activitatea cu tema ,,Siguranța on-line”.

Această activitate face parte din Planul Anual de Acțiune al Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară al școlii noastre și a avut drept scop informarea, educarea și consțientizarea elevilor privitor la siguranța on-line, gestionarea corectă a relațiilor on-line, confidențialitatea on-line etc. Aducem mulțumiri reprezentanților Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroului de Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea pentru frumoasa activitate desfășurată. Filmulețele prezentate, alături de explicațiile date au fost pe placul și spre folosul elevilor. Chiar dacă internetul este parte din viața noastră, trebuie să fim permanent responsabili și atenți ce activitate virtuală desfășurăm. Nădăjduim ca elevii școlii noastre să pună în practică informațiile primite!”

Au fost realizate dezbateri cu elevii voluntari SNAC din cadrul școlii noastre pe tema activității propuse. Activitatea s-a desfășurat prin respectarea tuturor normelor impuse de către autorități privind prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

George-Ștefan Silivestru, profesor responsabil SNAC, Școala Gimnazială Nr. 2 Mărășești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?