Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Portret în halat alb: ,,Cum să fii profesionist!” – col. dr. Găman Vasile-Florentin, director medical împuternicit la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Popescu” Focșani

Am citit despre colonel medic Găman Vasile-Florentin, Șef Ambulatoriu Integrat și împuternicit Director medical la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Popescu”.
Institutul medico-militar, absolvit în anul 1999, a format medicul disciplinat și dedicat.
,, Când Jurământul lui Hipocrate îl faci cu mâna pe drapelul național, juri pentru viață, pentru nemurirea eroilor și pentru viitorul țării. Medicul militar are o legătură de sânge cu țara lui fiind prezent în toate paginile de istorie. Este omul care alege să-și dedice viața pentru a vindeca oameni.”

Cursul postuniversitar de conducere a serviciilor de sănătate, urmat în anul 2017, distincțiile Semnului onorific „În serviciul patriei” pentru 15 și 20 de ani de activitate, decorația Emblema de Onoare a Medicinei Militare în anul 2018, demonstrează doar câteva din rezultatele remarcabile obținute de colonelul medic Găman Vasile-Florentin.

Prin modelul, însușit, de a îndeplini exemplar atribuțiile funcționale a fost pe rând medic stomatolog stagiar, șef cabinet medicină dentară, șef Ambulatoriu Integrat și Director medical împuternicit.
Ne onorează și ne reprezintă activitatea din cadrul spitalului a colonelului medic Găman Vasile-Florentin.

Respect!

Text și foto: Plt.maj. Galiță Adrian

Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?