Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Volei, Divizia A2, feminin – Play-off-ul seriei Est va fi la Constanța!

 

  • Jocurile vor avea loc în perioada 19-21 martie
  • Lotul CSM Focșani 2007: Ana Vilău, Camelia Vasile, Alexandra Laurici, Delia Botea, Ilinca Știrbu, Camelia Lăzăroiu, Teodora Sabloschi, Alessia Sima, Alexandra Iordache, Florina Pralea, Bianca Andronache.

Antrenori, Romina Coman, principal și Marian Rădulescu, secund

          Federația Română de Volei a decis, în urma licitației care a avut loc joi online, ca etapa a doua a play-off-ului Campionatului Național de Volei feminin, Seria Est să aibă loc la Constanța în perioada 19-21 martie. Programul jocurilor turneului urmează să fie stabilit. Va fi un turneu cu participarea primelor patru clasate după terminarea sezonului regulat – ACS Academia de Volei Constanța, CS Dacia Mioveni, CSM Focșani 2007 și ASC Bravol Brașov.

Fetele Focșaniului sunt singurele care nu au pierdut nici un meci, dar au încheiat sezonul pe locul al treilea pentru că au fost declarate învinse la masa verde, cu 3-0, din cauza Covid 19, în primul turneu al campionatului, la începutul lui noiembrie 2020. Au obținut victorii în fața tuturor celor trei adversare din play-off și, din această perspectivă, pot fi considerate ca favorite la câștigarea play-off-ului. Și clasarea pe locul al doilea le-ar aduce promovarea la barajul pentru Divizia A1. În 2020 au terminat pe primul loc play-off-ul care a avut loc la Focșani, dar din cauza pandemiei barajul de patru nu a mai avut loc. În aceste condiții, formația antrenată de Romina Coman a fost invitată să joace în prima divizie a voleiului din România, acolo unde a mai fost cu mai mulți ani în urmă. Invitația nu a putut fi onorată din cauza lipsei resurselor financiare.

          Romina Coman mi-a spus că echipa pe care o antrenează s-a pregătit – și se pregătește pentru ca în turneul de la Constanța să obțină unul dintre locurile pentru baraj, însă are temerea că și în condițiile în care ar promova fetele sale s-ar vedea nevoite să continue în Divizia A2! Ceea ce nu le va reține în a face la turneu meciuri care să confirme rezultatele foarte bune din ultimii ani! Alăturate textului sunt imagini surprinse la antrenamentul de joi după amiază, din sala Liceului cu Program Sportiv, unde nu a participat Ilinca Știrbu, aflată în refacere după o accidentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?