Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Avantajele unui colțar în livingul dumneavoastră

Atunci când alegeți o canapea, este esențial să vă asigurați că alegerea este corectă. Canapeaua este unul dintre cele mai importante și folosite elemente ale casei noastre, fiind și a doua ca importanță în ceea ce privește odihna, după patul din dormitor.

Colțarele devin din ce în ce mai populare pentu livingurile spațioase, mai ales în familiile numeroase, deoarece pe lângă faptul că sunt confortabile și pactice, au și un număr mare de locuri. Pe de altă parte, colțarele sunt, de asemenea, o soluție perfectă pentru spațiile publice, cum ar fi terasele sau sălile de așteptare.

Coltare living – oferte

Printre diferitele modele de canapele se numără canapele de colț, numite și canapele de colț. Acest tip de canapele este foarte util pentru rezolvarea anumitor probleme de spațiu sau structură a livingului, dar are caracteristici specifice și concrete care îl fac nerecomandat niciunei case.

Ce este un colțar?

O colțar, așa cum indică și numele său, este o canapea care, datorită designului și structurii sale, acoperă două unghiuri diferite, formând un colț cu unghi drept între părțile sale.

Colțare living – oferte

Sunt canapele spațioase și confortabile pentru oricine se așează pe ele. Ei caută să profite la maximum de spațiu evitând petele moarte care reduc capacitatea camerei de zi și a canapelei.

Evident, datorită caracteristicilor sale, nu este o canapea potrivită pentru toate locuințele, dar amplasarea sa este recomandată numai în cazuri specifice, deoarece poate provoca o saturație a spațiului sau poate obține efectul opus și poate pierde și mai multă funcționalitate.

Colțare living – avantaje

Avantajele de a avea un colțar în sufragerie sunt multe, dar în acest articol vom explica care sunt cele mai importante.

1 – Spațiul este folosit mai mult

Colțarele sunt unele dintre cele mai versatile canapele de pe piață. Datorită formei lor în L, sunt eliminate eventualele unghiuri moarte care ar putea rămâne în camera de zi.

2 – Mai multe locuri pentru oaspeții tăi

Dacă îți place să primești oameni acasă sau pur și simplu ai o familie numeroasă, vei avea mai multe locuri fără a fi nevoie să apelezi la mai multe canapele. Fără îndoială, este canapeaua perfectă pentru a fi o gazdă bună.

Colțare living – idei (eMAG)

3 – Utilizări multiple

Cel mai frecvent, un colțar este folosit în colțuri, pentru a profita la maximum de spațiu, dar nu este singura utilizare pe care o puteți oferi unei astfel de canapele. O utilizare din ce în ce mai frecventă este plasarea acestuia între două puncte ca separator de cameră, evitând astfel plasarea unei uși.

4 – O mare varietate de modele

Pe lângă multiplele utilizări menționate mai sus, este posibil să găsești și acest tip de canapea într-o mare varietate de modele, astfel încât să o poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine decorului sufrageriei și casei tale.

Când este recomandabil să cumperi un colțar?

– Potrivit numai în casele spațioase

Dacă în casa dvs. camera de zi nu este o cameră spațioasă, este mai bine să nu optați pentru o canapea de acest tip. Sunt de obicei piese de mobilier mari și robuste, care pot scădea funcționalitatea în loc să o adauge. Dacă, pe de altă parte, camera dvs. de zi este spațioasă și aveți un colț în care credeți că canapeaua ar fi perfectă, aceasta este cea mai bună opțiune. În plus, datorită unui colțar puteți profita de mai mult spațiu și puteți crea medii diferite. De fapt, canapelele de colț pot fi folosite pentru a delimita zona de living și cea de luat masa, această opțiune fiind utilizată pe scară largă astăzi.

Ține cont de designul și decorul sufrageriei tale atunci când optezi pentru un colțar și încearcă să găsești un model care să se potrivească perfect nevoilor tale. Alegeți cu atenție materialele, țesăturile, culorile care se potrivesc cel mai bine gusturilor și preferințelor voastre.

– Ideal pentru o familie numeroasă

După cum am menționat, acest tip de canapele urmărește creșterea numărului de persoane care pot sta confortabil pe o canapea, fiind ideale atât pentru întrunirile de familie, cât și pentru familiile numeroase care au nevoie de un punct de întâlnire în sufragerie.

Un colțar este soluția perfectă pentru acele camere de zi spațioase în care sunt aranjate de obicei două canapele diferite, permițându-vă să combinați același număr de locuri într-o singură piesă de mobilier, făcând astfel camera de zi și spațiul mai funcționale.

De asemenea, dacă familia dvs. nu este mare, dar vă place să țineți petreceri acasă, un colțar vă poate ajuta să vă faceți toți oaspeții confortabili în timpul petrecerii. De fapt, puteți solicita și o canapea de colț cu pufuri integrate în lateralele sale, astfel încât atunci când vor ajunge mai mulți oameni acasă să aibă un loc confortabil unde să stea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?