Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Tulnici. Continuă investițiile în infrastructură

Primăria Tulnici va continua și anul acesta investițiile în infrastructura locală. Pe lista de investiții ce vor fi derulate în acest an se află și proiectul privind proiectarea și execuția lucrărilor de construcție, modernizare a drumurilor de interes local în localitatea Tulnici. Investiția are o valoare de peste 4,3 milioane de lei și face parte din cadrul proiectului „Modernizare drumuri de interes local în comuna Tulnici“.

De reținut că Primăria Tulnici a primit peste 14 milioane de lei pentru patru investiții ce se vor derula prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Este vorba de proiectele: Modernizare drumuri de interes local în comuna Tulnici, în valoare de  9,767,520 lei; Construire şcoală clasele I-VIII în comuna Tulnici, în valoare de 3,346,609 lei; Reabilitare și extindere sistem de alimentare cu apă comuna Tulnici – etapa a II-a, în valoare de 528,757 lei; Construire şi dotare grădiniţă cu program normal în localitatea Tulnici, în valoare de 602,735 lei.

De asemenea, comuna Tulnici va fi beneficiara unor investiţii în alimentare cu apă şi canalizare pentru satele Tulnici, Lepşa şi Greşu, în valoare totală de aproape 9,2 milioane de euro. Lucrările prevăd lucrări la sistemul de alimentarea cu apă cum ar fi: extinderea sursei de apă, extinderea conductei de aducţiune, extindere staţie de tratare a apei, extindere rezervoare de înmagazinare şi extindere reţele de distribuţie. Lucrările la alimentarea cu apă au o valoare de aproape 4,5 milioane de euro. De asemenea, vor fi executate lucrări la sistemul de canalizare, lucrări care constau în extinderea reţelei de canalizare cu o lungime de 12,5 kilometri, extinderea staţii de pompare, construirea unei staţii de epurare şi reabilitarea staţiei de epurare existentă. Valoarea acestor lucrări este de 4,7 milioane de euro, iar în total, cele două componente valorează aproape 9,2 milioane de euro.

Sursa foto: Facebook/Primaria Comunei Tulnici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?