Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Fotbal – Focșănenii au făcut un foarte bun joc de pregătire!

  • CSM Focșani 2007 – Aerostar Bacău 3-1 (3-0)

Formația CSM Focșani 2007: Geantă – Juncănaru, Bratu, Găină, Dragomir – Negoiță, Preoteasa, Benkaid, Gorovei, Taciuc, Jurj.

În partea a doua a întâlnirii au jucat Apenciucesei (60 Preda) – Săpunaru, Panaite, Găină (Bratu), Vîlsea – Bodea, Vîlsan, Stancu, Manu (Oprea) – Lemac, Strătilă.

          CSM Focșani 2007 și Aerostar Bacău au avut, sâmbătă, 30 ianuarie, pe terenul sintetic de la Miercurea Ciuc, un joc de pregătire, foarte util, cel puțin, din perspectivă focșăneană. Fotbaliștii pregătiți de Alin Chița și colegii săi din staff-ul tehnic au câștigat cu 3-1, după ce, la pauză conduceau cu 3-0 prin golurile lui Jurj, din minutul 16 și Gorovei, din minutele 26 și 35. La focșăneni nu au putut evolua Moisi și Paizan, accidentați, Pădineanu, încă nerefăcut după o mai veche accidentare. Aerostar a folosit o formulă de echipă cu o parte dintre jucătorii care au evoluat în campionatu Ligii a II-a, în condițiile în care o altă formulă de echipă a jucat un alt amical tot sâmbătă, cu FC Odorheiul Secuiesc, de care a fost întrecută cu 5-2 (2-1)! Însă focșănenii au arătat bine în joc la al doilea amical al iernii și au reușit să încheie cu gol trei dintre situațiile de a marca pe care și le-au creat.

Astăzi, 1 februarie, echipa va pleca pentru cantonament la Băile Govora, unde au stabilit un nou joc de verificare cu Minerul Costești, la 6 februarie.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?