Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

FOTO! Trei frați, de 4, 7 și 9 ani, au ajuns la spital cu arsuri după ce s-au jucat cu benzină; ei au fost ajutați de un polițist și un jandarm

Trei frați din Panciu au ajuns sâmbătă la spital după ce au suferit arsuri. Se pare că cei trei minori s-ar fi jucat cu benzină, aruncând-o în foc, moment în care s-a produs o mică explozie. Spre norocul celor trei minori, în zonă se aflau în patrulare un polițist și un jandarm care, alertați de plânsetele copiilor și fumul degajat din interiorul locuinței, au intrat în curte. „Sâmbătă, în jurul orei 11.40, în timp ce se aflau în patrulare în orașul Panciu, pe raza cartierului «Neicu», patrula mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm a fost alertată de plânsetele unor copii și fumul care se degaja din interiorul unei locuințe. Imediat, cei doi au pătruns în curtea locuinței unde au găsit doi minori, în vârstă de patru, respectiv șapte ani, care prezentau arsuri.

Colegul nostru, agent Mîrza Silviu, a solicitat sprijinul unui echipaj medical, în imediata apropiere a locuinței identificând și un al treilea minor, în vârstă de nouă ani care prezenta, de asemenea, arsuri la nivelul feței și membrelor. După ce s-au asigurat că minorii sunt în siguranță, lângă autospeciala de poliție, agentul de poliție Mîrza Silviu și sergent major Carabă Leonid din cadrul IJJ Vrancea, împreună cu o rudă a copiilor au reușit să stingă focul care cuprinsese mobila și articole vestimentare aflate în încăpere. Cei trei copii au fost preluați de ambulanță și transportați la o unitate medicală‟, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Vrancea.

Copiii au fost transferați de la Focșani la București

Potrivit unui raport de presă trimis de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon‟ Focșani, cei trei minori au fost transportați inițial la Spitalul Județean Focșani, însă, din cauza numeroaselor arsuri suferite la nivelul feței și corpului, frații au ajuns în grija medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu‟ din București. Cel mai tare a fost rănit băiatul de 9 ani, acesta fiind ars în proporție de aproximativ 70% din suprafața corpului. Băiatul de 7 ani a suferit arsuri pe „aproximativ 10% din regiunea facială, stadiul II, arsură mâini bilateral și arsură regiune cervicală‟, iar mezinul în vârstă de 4 ani are arsuri de aproximativ „9% la nivelul feței, arsură regiune cervicală anterioară grad I, arsură grad II mâini bilateral, arsură parcelară membru superior grad I, și arsură coapse bilateral grad I‟, potrivit aceluiași raport de presă.

Sursa foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?