Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654

Percheziții la locuința unui vrâncean, unde au fost găsite „materiale explozive din categoriile F1 și F3”

Cercetați pentru nerespectarea regimului materiilor explozive

La data de 24 decembrie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 45 de ani, din comuna Bârsești, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului materiilor explozive. Astfel, în urma percheziției, au fost identificate materiale explozive din categoriile F1 și F3, interzise la deținere și folosire, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

La data de 25 decembrie a.c., ora 15.50, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Slobozia Bradului. În urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost depistate mai multe obiecte pe bază de amestecuri pirotehnice din categoriile F1, F2 și P1.

La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani care transporta mai multe materii pirotehnice, fără a deține documente de proveniență sau autorizația prevăzută de lege.

La aceeași dată, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat și un bărbat de 39 de ani din comuna Țifești, bănuit că ar fi comercializat materii pirotehnice fără a deține documente de proveniență. Cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea regimului materiilor explozive”.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 28 decembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?