Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654

FOTO: Covid 19. Polițiștii vrânceni au dat duminică 111 amenzi, în valoare de 8000 de lei

ACȚIUNI PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

Pe parcursul zilei de ieri, 27 decembrie a.c., pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, dar și pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, împreună cu celelalte structuri M.A.I de la nivel teritorial, au desfășurat noi acțiuni, pe raza întregului județ, pentru siguranța cetățenilor.

În cadrul acţiunilor, organele de control au verificat cu precădere respectarea măsurilor de izolare/carantinare de către persoanele faţă de care au fost dispuse aceste măsuri, documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00-05.00, precum şi portul măștii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice închise/deschise.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost verificate 111 societăți comerciale, 69 de mijloace de transport public în comun și au fost legitimate peste 1200 de persoane.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție, conform Legii nr. 55/2020.

Polițiștii vrânceni sunt și vor fi permanent la datorie, pregătiți să intervină ori de câte ori situația o va impune. Pe parcursul activităților de control polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea dar și obligativitatea respectării măsurilor de protecție, respectiv purtării măștii de protecție altfel încât să acopere nasul și gura. Astfel de acțiuni vor fi desfășurate zilnic și în perioada următoare, pe raza întregului județ, în cadrul efortului comun pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Biroul de presă al IPJ Vrancea,  28 decembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?