VIDEO! Deputatul Nicușor Halici: Votezi PSD, votezi pentru viață!

0
816

 

Președintele interimar al PSD Vrancea, Nicușor Halici, candidat la Camera Deputaților la alegerile parlamentare care vor avea loc duminică, a susținut în această seară o conferință de presă în care a transmis următoarele:

„PSD este singura alternativă la nenorocirea guvernării de dreapta – PNL-USR. Doar PSD readuce oamenilor o viață normală și sigură! Au pus alegerile în pandemie ca să vă sperie, să nu veniți să-i sancționați la vot! Veniți să votați PSD ca să le arătați că nu vă pot speria!

E mai periculos să stai acasă, cu Orban la Guvern încă 4 ani, decât să mergi la vot! Guvernul Orban nu vă amenință doar sănătatea, ci și locurile de muncă, veniturile familiei și educația copiilor și mai ales VIAȚA. Votați PSD, singurul partid care poate lupta cu PNL în viitorul Parlament.

Nu vă irosiți votul pentru partide fără șanse să treacă de pragul electoral sau care vor fi prea slabe în viitorul Parlament. Votați PSD, singurul partid care poate lupta pentru voi!
USR este la fel de responsabil ca PNL pentru eșecul Guvernului Orban. Nimic din dezastrul guvernării PNL nu ar fi avut loc fără susținerea USR din Parlament pentru Guvernul Orban. Deja anunță că vor guverna împreună, pentru că și până acum au guvernat împreună. Disperați că se prăbușesc înainte de alegeri, Iohannis și PNL promit orice, doar să-i păcălească încă odată pe români!

Panică mare la PNL!

ROMÂNI, dacă v-ați săturat de minciuni, de impostură, de hoția și tupeul cu care PNL ne-a distrus viața, duminică, 6 decembrie, este Ziua Adevărului și a Dreptății. Este ziua în care aveți efectiv puterea și puteți, prin votul dat, să-i faceți să plătească pe Orban, pe Iohannis, pe tot PNL-ul pentru toată suferința și distrugerile din ultimul an.

Iohannis și Orban se tem. Frica îi împinge să promită orice! Iohannis anunță redeschiderea piețelor ca și când nu el a dat ordin să se închidă, ca și când nu el a refuzat promulgarea legii inițiate de PSD și votate în Parlament care le redeschidea, ca și când nu guvernul său a atacat legea la CCR și astfel a prelungit chinul celor izgoniți din piețe.

De ce se tem PNL, Orban și Iohannis nu vor scăpa! Restricțiile aberante, contrare Europei civilizate, precum închiderea școlilor și a piețelor, refuzul absurd de extindere masivă a vaccinării, haosul și moartea din spitale, ascunderea adevărului, prăbușirea economiei – pentru toate PNL trebuie să dea socoteală. Oricât de trompetă electorală isterică a devenit Iohannis și oricât ar încerca să deturneze atenția de la dezastrul guvernării sale, PNL nu va scăpa de de furia și de votul românilor!

PSD este singura alternativă la haosul și prăbușirea actuale. Doar PSD poate readuce la normal viața românilor. Doar PSD are specialiștii cei mai buni capabili să combată pandemia. Doar PSD știe să repornească economia și să aducă dezvoltare. Doar cu PSD românii au siguranța unui trai mai bun. Doar cei din PSD vor putea să oprească explozia de morți, pentru că nouă ne pasă.

Votezi PSD, votezi pentru viață!

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL, la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here