Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO și FOTO! Donator de 10 – agent șef principal Crintea Valerică

 

DONATOR DE 10

Polițistul a donat sânge constant în ultimii 10 ani, pentru semeni. Peste 12 l de sânge donat de-a lungul celor 10 ani a ajuns la cei care au atâta nevoie, convins fiind că este ”datoria” lui.

În campania de donare sânge și plasmă a Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, ”Suntem echipă, pentru viață!”, nu a lipsit colegul nostru, Crintea Valerică.

Absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2002, agent șef principal Crintea Valerică lucrează la Transporturi din anul 2009. Doi ani mai târziu a început să doneze sânge, iar obiceiul i-a rămas… în sânge. Gestul de a dona sânge este acum pentru el, un stil de viață.

Pe blogul său își împărtășește convingererile despre nobilul act de donare și dorește să înlăture ”miturile” pentru cei care nu au călcat încă pragul unui Centru de Transfuzie Sanguină. De acolo am cules ”frânturi”, în încercarea de a mobiliza cât mai mulți semeni să doneze : ”Trebuie să auzim MEREU strigătul necontenit al celor care cer ajutorul, al celor care au nevoie de sânge pentru a continua lupta cu bolile și pentru a fi învingători, cu ajutorul nostru. Haideți să nu precupețim niciun efort și să ne ajutăm semenii prin acest gest al donării de sânge, pentru că SÂNGELE ÎNSEAMNĂ VIAȚĂ! Donează sânge și vei putea salva pe cineva imediat sau cel târziu în 5 zile.”

Sângele înseamnă viață, iar noi toți putem da viață, în special acum, când este și mai multă nevoie de ajutor. Polițiștii vrânceni, ca și restul oamenilor, sunt alături de cetățenii aflați în nevoie, astfel că se mobilizează și donează sânge.

În aceste momente de cumpănă, îndemnăm toți cetățenii care se încadrează în cerințele donării de sânge, să se adreseze Centrului de Donare și Transfuzie Sanguină Vrancea Strada Comisia Centrală 82a, Focșani telefon 0237223220.

COMUNICAT DE PRESĂ al IPJ Vrancea, 2 decembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?