Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Spitalul Județean Focșani – control de la ISU și vizită a președintelui Consiliului Județean

O echipă de control trimisă de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea, cu atribuții de verificare a instalațiilor electrice și a instalațiilor de alimentare cu oxigen din secția ATI, a fost ieri la Spitalul Județean Focșani, după cum se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Vrancea.

Și președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a mers ieri la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” din Focșani, „pentru a purta o discuție cu managerul interimar, cu directorul medical și cu directorul economic, pe diverse teme ce țin de activitatea celei mai mari unități spitalicești din județ”, după cum precizează sursa citată. „Din ziua în care am devenit președinte al Consiliului Județean am ținut permanent legătura cu conducerea Spitalului Județean din Focșani, cu privire la necesitățile de finanțare, situația necesarului de cadre medicale și alte aspecte de natură organizatorică. Astăzi am primit asigurări de la managerul interimar că la Spitalul Județean nu sunt motive de îngrijorare pentru pacienți, condițiile de securitate și siguranță fiind respectate”, a precizat Cătălin Toma.

Acesta a salutat faptul că unitatea medicală a reușit angajarea unui nou medic cu specializarea ATI. „În prezent, secția are o capacitate de 10 paturi, urmând ca aceasta să fie dublată cât mai curând posibil. Implicit, se dorește asigurarea a două linii de gardă la Terapie Conform acestuia, a fost aprobată achiziția unei secţii mobile de Terapie Intensivă pentru Spitalul Județean de Urgență, aceasta urmând a ajunge în viitorul apropiat la Focşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?