Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Fiul Retei Metehău, fosta directoare a AJOFM Vrancea, a murit într-un groaznic accident la Constanța

A murit Radu Druică, șef serviciu în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, aparat central. Radu Druică era fiul fostului director executiv al AJOFM Vrancea, Reta Metăhău. Tânărul a decedat, luni seară, într-un tragic accident de circulație pe raza județului Constanța, la ieșire din Lumina, spre Oituz. Potrivit IPJ Constanța, „polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22, la km 281+500 m, între un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, și un autocamion, condus de un bărbat de 27 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a bărbatului de 41 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din autoturism, o femeie de 40 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”.

Radu Druică era șeful de serviciu din cadrul Serviciului Pregătire Personal, Direcția Management Resurse Umane, APIA aparat central. „Încă o veste tristă pentru colectivul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. După decesul doamnei director al Direcției Juridice, Irina Găgenel, un alt coleg și-a găsit astăzi sfârșitul într-un tragic accident de circulație pe raza județului Constanța: Radu Druică, șeful de serviciu din cadrul Serviciului Pregătire Personal, Direcția Management Resurse Umane, APIA aparat central. Drum lin către îngeri, Radu! Dumnezeu să te odihnească! Sincere condoleanțe familiei!”, a fost mesajul de condoleanțe de la APIA.

Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei. „Viața este nedreaptă! Un tânăr care avea multe de spus ne-a părăsit într-un accident cumplit, la Constanța. Dumnezeu să îl ierte. Condoleanțe familiei!”, a fost mesajul de condoleanțe al primarului Cristi Misăilă.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?