Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

VIDEO: Deputatul Nicușor Halici: În Piața Obor se plimbă virusul în aer liber, dar dacă mergem în hipermarket-uri, în mall-uri nu circulă virusul!?

Președintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici, a mers miercuri la Piața Obor din Focșani, unde ieri dimineață, comercianții care își desfășoară activitatea aici au protestat în fața porților închise, față de hotărârea Guvernului PNL de a suspenda „activitatea piețelor agroalimentare în spații închise, târgurilor, bâlciurilor, piețelor mixte și volante și a talciocurilor”.

Deputatul social democrat a stat de vorbă cu o parte dintre comercianți, care și-au exprimat nemulțumirea față de închiderea Pieței Obor. „Pe mine mă deranjează chestia asta cu domnul președinte (Klaus Iohannis-n.r.) care toată ziua spune că PSD a dus Covid-ul, PSD a făcut nu știu ce….pe mine mă deranjează pentru că eu sunt votant PSD și înseamnă că eu sunt un idiot, un prost în opina președintelui, nu? Suntem milioane de români care am votat PSD. Înseamnă că jignește milioane de români care am votat cu PSD-ul“, a spus unul dintre comercianții din Piața Obor, nemulțumiți de închiderea acestei piețe care în care întreaga activitate comercială se desfășoară în aer liber.

Candidatul PSD la funcția de deputat, Nicușor Halici, a declarat că PSD a depus toate eforturile pentru a redeschide piețele, oboarele și târgurile. Acesta a susținut că peneliștii urmăresc să-i sărăcească pe români în timp ce țin supermarket-urile deschise, adăugând că „nu mai acceptăm bătaia de joc a PNL!“

„Aici, după cum vedeți stimați vrânceni, se plimbă virusul în aer liber, dar dacă mergem în hipermarket-uri, în mall-uri, acolo unde este acoperit, unde nu există ventilație, pentru că nu poate asigura niciun aparat din lumea asta ventilația pe care o asigură natura, nu circulă virusul?! De fapt, ei vor ca noi să plecăm cu toții din țara asta și să fim sclavii Occidentului. Asta vor liberalii. Vom face presiune în continuare la Iohannis, ca să promulge legea adoptată în Camera Deputaților, cu amendamentul PSD, prin care piețele și târgurile rămân deschise, cu respectarea normelor sanitare, pentru că sunt în aer liber, sunt în spațiu deschis“, a precizat Nicușor Halici.

Conform acestuia, liberalii au un singur scop: „de a ne carantina complet, de a ne izola complet ca țară, ca oameni”.

Guvernul Orban a devenit un guvern al morții!”

Președintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici, a declarat marți seară, că Guvernul Orban este mai periculos decât orice virus și a devenit „un guvern al morții“. „Guvernul Orban este mai periculos decât coronavirusul, e mai periculos decât orice molimă care a lovit țara asta, practic a devenit Guvernul morții. Oamenii sunt loviți rău și suferă zilnic din cauza deciziilor incompetente ale Guvernului Orban decât din cauza virusului. Orice zi în plus cu Guvernul Orban înseamnă mai mult rău, mai mulți morți, mai multe cazuri de îmbolnăviri, mai mulți șomeri, mai multe falimente, mai multă sărăcie, mai mult pericol pentru viața și familia fiecărui român“, a afirmat deputatul Nicușor Halici.

Acesta a susținut că PSD a luat și va mai lua diverse măsuri prin care încearcă să repare prostiile guvernării PNL, iar marți, de exemplu, a votat în Parlament redeschiderea piețelor și a târgurilor în condiții de siguranță. „PSD încearcă să repare prostiile guvernării PNL, iar astăzi, (marți-n.r.) de exemplu a votat în Parlament redeschiderea piețelor, târgurilor în condiții de siguranță. Deși în Comisia de buget amendamentul a fost votat în unanimitate, în plen PNL și USR s-au răzgândit și s-au abținut. Un vot de abținere este egal cu un vot împotrivă. Decizia aberantă de închiderea piețelor și târgurilor românești în timp ce supermarket-urile rămân deschise, altfel spus, nici ai lui nu îl mai susțin pe Orban în tâmpeniile sale, curajul i-a părăsit în plen. Pentru PNL, locul de parlamentar de fapt este mai de preț decât pătrunjelul românesc“, a precizat deputatul Nicușor Halici.

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL, la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?