Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

VIDEO: Cei mai mulți primari vrânceni au depus jurământul. Primarul Ștefan Moscu a dezvăluit secretele unei administrații de succes

Majoritatea primarilor și consilierii locali din cele 73 de unități teritorial administrative din Vrancea au depus jurământul, fiind constituite consiliile locale conform prevederilor legale în vigoare. Și Consiliul Județean Vrancea a fost constituit, fiind validați toți cei 32 consilieri locali. De asemenea, noul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, a depus jurământul și și-a preluat atribuțiile.

Unii primari nou aleși, sau realeși în urma scrutinului din data de 27 septembrie, au postat pe paginile de socializare mesaje de mulțumire sau prin care dau asigurări că vor continua proiectele de investiții. ,,De 24 de ani, oamenii din comuna Cârligele continuă să creadă în mine, fiind investit cu încrederea a 92% din cetățenii comunei care s-au prezentat la vot. Tocmai de aceea, țin în primul rând să mulțumesc locuitorilor comunei Cârligele pentru onoarea pe care mi-o oferă de a fi în slujba lor și îi asigur că  voi face tot ce stă în priceperea și putința mea pentru binele comunei Cârligele. Felicit consilierii locali care astăzi au depus Jurărâmântul pentru mandatul 2020-2024 , le doresc succes și sunt sigur că vom face echipă bună și vom colabora foarte bine în următorii 4 ani. Fiind la începutul unui nou mandat, mulțumesc colegilor care lucrează în Primăria Cârligele fără de care nu aș fi reușit să pun în aplicare toate proiectele de modernizare a comunei noastre. Mulți mă întreabă care este secretul că am reușit să implementez atât de multe proiecte în comună, iar comuna arată din ce în ce mai bine deși nu avem un buget local foarte mare. Tuturor le spun că ,,secretele” ar putea fi la îndemâna tuturor, numai să se vrea. Acestea sunt: oameni implicați, multă muncă, dăruire și seriozitate. Mulțumesc, de asemenea, familiei mele care a înțeles, în cei 24 de ani, că administrația presupune uneori sacrificii, în special timpul alocat celor dragi. Să ne ajute Dumnezeu să fim sănătoși cu toții și să încheiem cu multe realizări și cu mândrie acest mandat!”, scrie primarul comunei Cîrligele, Ștefan Moscu.

,,Astăzi, în prezența domnului prefect a avut loc ceremonia de investitură a mandatelor consilierilor locali și totodată depunerea jurământului atât de către consilieri cât și de primarul comunei! Este rezultatul muncii dumneavoastră, rezultatul votului din 27.09.2020, vot care m-a onorat, însă ne-a și responsabilizat. Este o onoare pentru mine să mă aflu la cel de-al 4-lea mandat de primar, să mă bucur de încrederea dumneavoastră și vă asigur că pe viitor voi fi același om implicat pentru rezolvarea problemelor dumneavoastră!”, a scris primarul comunei Fitionești Iordache Cazacu.

,,Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună credință, tot ceea ce stă în puterea și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Gugeşti. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!” – Cu aceste cuvinte, astăzi, împreună cu echipa de consilieri locali aleși în urma votului din data de 27.09.2020, m-am angajat în fața lui Dumnezeu și a dumneavoastră, să fiu în slujba cetățenilor comunei Gugeşti în următorii patru ani.  În acest mandat, îmi doresc, împreună, să realizăm atât proiectele pe care le-am început cât și altele noi, în funcție de nevoile comunităţii noastre. Vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea acordată!”, a scris pe pagina de facebook și primarul comunei Gugești, Vasile Vatră.

,,Ieri eram fostul primar, astăzi până la ora 16 actualul primar și acum noul primar al orașului Odobești. Vă mulțumesc tuturor celor ce credeți în mine”, a scris după depunerea jurământului, primarul orașului Odobești Daniel Nicolaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?