VIDEO: Un tânăr inginer angajat la Comcereal a murit într-un accident în județul Vaslui

0
6492

Un tânăr inginer angajat la Comcereal a murit luni într-un accident rutier produs în județul Vaslui. Conform vremeanoua.ro, în accidentul de pe DE 581, pe raza localității Costești, „o familie întreagă a fost spulberată, o fetiță de 4 ani a decedat, iar mama ei este în stare gravă la Clinica de Neurochirurgie la Iași”. „La volanul mașinii care a produs tragedia era un tânăr inginer agronom din Bârlad, care și-a pierdut și el viața în teribilul accident. Andrei Pascal lucra la SC Comcereal Vrancea și în seara fatidică se întorcea acasă cu mașina împrumutată de la un coleg de serviciu. Probabil, pe fondul vitezei și a carosabilului umed, tânărul inginer ar fi pierdut controlul asupra volanului, lovind un autorism marca BMW, în care era familia cu doi copii, din Lunca Banului. În impact a mai fost implicat și un alt autoturism aflat în trafic, condus de un șofer din Tomești, județul Iași. Rudele inginerului Andrei Pascal, cel care ar fi responsabil de producerea accidentului, nu își revin din șoc. Andrei era cunoscut ca un tânăr foarte serios, muncitor și în primul rând chibzuit. Una dintre colegele de facultate, Anca Elena Ursu, din comuna Bogdănița, a postat pe pagina ei de socializare, o descriere foarte frumoasă a lui Andrei, fostul ei coleg de facultate.

Conform adevărul.ro, „Luni, 26 octombrie, la amiază, Andrei Pascal a împrumutat maşina unui coleg de la muncă pentru a ajunge în Vaslui. Pe drumul de întoarcere spre Bârlad, s-a produs nenorocire. Din primele cercetări, principala ipoteză a poliţiştilor este că tânărul de 27 de ani a pierdut controlul asupra volanului după ce a atins cu maşina, banda de protecţie a unui cap de pod. A acroşat un BMW, apoi maşina sa a intrat într-un alt autoturism. În urma impactului devastator, produs cel mai probabil, cred poliţiştii şi pe fondul vitezei, Andrei a murit pe loc. În accident a pierit şi o fetiţă de 3 ani, pasageră în atutoturismul BMW, iar părinţii aceşteia au fost grav răniţi, mama fiind în stare gravă. Circumstanţele exacte ale producerii accidentului nu sunt însă stabilite cu certitudine. Anchetatorii iau în calcul toate ipoteze, inclusiv aceea ca şoferul BMW să fi adormit la volan, pe fondul oboselii, şi să fi pătruns pe contrasens, iar Andrei Pascal, în încercarea de a-l evita să fi atins protecţia podului. Şoferul BMW, care se întorcea de la Bucureşti, s-a oprit cu maşina în câmp, la peste 100 de metri de şosea”.

Adevărul mai scrie că „Vestea morţii lui Andrei Pascal a fost un şoc pentru familia tânărului, care iniţial nici nu ştia cu certitudine că victima accidentului este fiul lor. Având în vedere că maşina era distrusă în totalitate, poliţiştii au căutat informaţiile în bazele de date, ocazie cu care au aflat că aparţine unei persoane din judeţul Vrancea. Ulterior, au aflat că de fapt nu proprietarul se afla la volan, ci un prieten de-al acestuia. Când au primit telefonul poliţiştilor, familia lui Andrei Pascal îşi aştepta fiul să ajungă acasă, de la Vaslui. Vestea dată de poliţişti i-a cutremurat, însă sperau să fie totuşi vorba de o confuzie. Dar nu a fost. Acum, familia, prietenii şi apropiaţii se pregătesc de înmormântarea lui Andrei. Cu toţii sunt stare de şoc şi încă nu le vine să creadă că tânărul nu mai este printre ei.”

Citeste mai mult pe: adev.ro/qiwei6

Sursa foto: vremeanoua.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here