Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Crucea Roșie Vrancea donează patru containere necesare triajului epidemiologic, care acum se desfășoară în corturi, în aer liber

Filiala sprijină activitatea spitalelor din județ (Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, Spitaulul Municipal Adjud și Serviciul de Amulanță Județean Vrancea) prin donarea a 4 containere cu destinație medicală, cu posibilitatea de a fi încălzite. Sunt astfel create 4 spații care vor permite realizarea triajului epidemiologic în condiții mai bune decat în prezent, atât pentru personalul medical, cât și pentru pacienți, mai ales având în vedere că activitatea de triaj se realizează momentan în corturi amplasate în aer liber.

Contanierele, a caror valoare totalq depășește 76 mii lei, sunt special amenajate pentru a asigura circuitele medicale necesare, având 2 uși de acces, ferestre, instalațiile și aparatura electrică necesară. În plus , sunt confecționate din materiale care permit cu ușurință igienizarea și dezinfectarea suprafetelor. Filiala Vrancea urmează să asigure si dotarea cu mobilier (mese, scaune etc.), pentru a asigura funcționalitatea imediată a acestora.

Primele două containere din cele 4, cu destinația puncte de triaj epidemiologic pentru spitalele vrâncene, se îndreaptă în acest moment către locurile de destinație.

sursă foto și text: Crucea Roșie Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?