Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

VIDEO și FOTO! Cățeluș căzut într-o fântână dezafectată, salvat de pompierii adjudeni

Misiune dificilă de salvare a unui cățeluș dintr-o fântănă dezafectată din Adjudu Vechi. „Astăzi, în jurul orei 08:00, SVSU Adjud din cadrul Primăriei Municipiului Adjud a fost solicitat să intervină de urgență pentru salvarea unui cățel căzut într-o fântână din fața Școlii Gimnaziale din Adjudu Vechi!

Din cauza adâncimii prea mari (20m), SVSU Adjud a solicitat sprijinul Secției de Pompieri Adjud care, cu ajutorul echipamentelor din dotare și în condiții de siguranță pentru salvatori, au procedat la extragerea cățelului. Ținem să menționăm faptul că Primăria Municipiului Adjud acoperise fântâna dezafectată cu un capac a cărui distrugere a înlesnit producerea acestui eveniment nefericit. Revenim insistent cu rugămintea de a nu deteriora bunurile publice, în mod deosebit cele care previn producerea de accidente“, se arată într-un mesaj al Primăriei Adjud.

Referitor la eveniment, Biroul de Presă al ISU Vrancea a transmis următorul comunicat:

„În această dimineață, în jurul orei 08.40, un apel la numărului unic 112 solicita intervenţia pompierilor militari în cartierul Adjudu Vechi din municpiul Adjud, pentru salvarea unui câine căzut într-o fântână dezafectată aflată în apropierea Școlii Gimnaziale.
La adresa indicată de apelant a fost mobilizat de urgenţă, un echipaj al Secției de Pompieri Adjud cu o autospecială de intervenție dotată cu echipamente specifice de salvare din medii ostile.
După evaluarea situației, unul dintre pompieri, asigurat cu cordițe de ceilalți membrii ai echipajului, a coborât în fântâna adâncă de aproximativ 25 metri, în care animalul stătea parţial în apă, reuşind în câteva minute, să-l scoată, în siguranță, la suprafaţă.” (
Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?