Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO! La împlinirea vârstei de 91 de ani, Ion Mihalcea a fost premiat de Primăria Focșani, în Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

În fiecare an, în prima zi a lunii octombrie, ne gândim cu precădere la seniorii noștri, fie că sunt parte din familie, fie că sunt parte din comunitate.
Astăzi am mers la familia Mihalcea unde am avut plăcerea de a-l premia pe domnul Ion Mihalcea, fost revizor șef, pentru împlinirea venerabilei vârste de 91 ani.
Totodată am avut plăcerea să rememorez momente deosebite alături de doamna Polixenia Mihalcea, fost director economic la Primăria Municipiului Focșani.
Ziua internaţională a persoanelor vârstnice este o zi pe care trebuie să o dedicăm, în totalitate, seniorilor noștri.

Astăzi, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, este de datoria noastră să reafirmăm respectul și grija față de părinții și bunicii noștri.
La Primăria Municipiului Focșani, suntem aproape de persoanele vârstnice și încercăm să le oferim tot suportul de care au nevoie pentru a se simți parte importantă a societății :

– organizăm ”Balul de Dragobete” prin care sărbătorim cuplurile de aur (50 ani de căsnicie);

– cuplurile de aur primesc și diplome de fidelitate, flori, tort și câte un premiu în valoare de 500 lei/familie;

– focșănenii care au împlinit 90 ani primesc diplome de longevitate, flori și premii în valoare de 500 lei/persoană;

– pensionarii cu o pensie de până la 1.450 lei inclusiv beneficiază de gratuitate pe transportul public urban de călători;

– cei 46 de rezidenți de la Căminul pentru Persoane Vârstnice beneficiază de condiții bune de trai, căminul fiind dotat cu aparatură și mobilier modern, iar curtea și gardul au fost reabilitate.

La mulți ani, dragi pensionari! Să ne trăiți mulți ani fericiți.

sursă foto și text: Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?