Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Au fost aprobate proiectele privind reabilitarea unor secții ale Spitalului Județean și a sediului DGASPC

Consiliul Județean Vrancea a aprobat, vineri, în ședință extraordinară, două proiecte de hotărâre care vizează tot atâtea obiective de investiții. Este vorba de proiectul privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor aferente proiectului „Reabilitare energetică și lucrări conexe ale Spitalului Județean de Urgență – Sf. Pantelimon Focșani – Secția Psihiatrie și Boli infecțioase, secția Dermatologie, ORL, Oftalmologie“– finanțat prin POR 2014-2020 Axa 3, Proiect aflat în evaluare.

Cel de-al doilea proiect aprobat vineri de plenul Consiliului Județean este cel privind „Aprobarea proiectului și a cheltuielilor aferente proiectului Reabilitare energetică și lucrări conexe, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, B-dul Gării, nr. 13, Municipiul Focșani, jud Vrancea“. Proiectul este depus spre finanțare prin POR 2014-2020 Axa 3, este în etapa de evaluare administrativă și a eligibilității.

Ambele proiecte sunt inițiate de președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan.

Consiliul Județean Vrancea are în derulare și proiectul privind „Reabilitare energetică și lucrări conexe Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani, secția Pneumoftiziologie”. Contractul de finanțare pentru proiect a fost semnat de președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, în luna decembrie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?